Minnie Moskowitz 56 Napisano 9 godzin temu Ja mu nie daruję…oj, ja mu nie daruję… zuchwałości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 9 godzin temu Nie będę gorsza. Nie będę poboczną. Nie będę na chwilę. Nie. Oj nie. Pożałujesz a zagwarantuje ci to, że będziesz biedną postacią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 39 Napisano 9 godzin temu Idz pod drzwi warować na katering bo ci jeszcze kto nasrå do sierodka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 9 godzin temu Już nigdy nie będzie mi przykro…nigdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 39 Napisano 9 godzin temu Oj będzie jak ci stary zakręci kurek na dietę pudelkowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Oj będzie jak ci stary zakręci kurek na dietę pudelkowo Jesteś bezczelna prostaczka, więc co mi twe zdanie. Jedynie sobie pogwiazdorzyc tu możesz i na tym twa kariera się kończy. Szloro. A teraz żegnam i moc całusów przesyłam MUAH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 39 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Jesteś bezczelna prostaczka, więc co mi twe zdanie. Jedynie sobie pogwiazdorzyc tu możesz i na tym twa kariera się kończy. Szloro. A teraz żegnam i moc całusów przesyłam MUAH Moja kariera dopiero się zaczyna. No już kaleko tetraplegiczna. Wsiadaj na wózek i jedziemy w przepasc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Moja kariera dopiero się zaczyna. No już kaleko tetraplegiczna. Wsiadaj na wózek i jedziemy w przepasc Gdybym była głupia, to bym powiedziała ok …jedziemy na tym wózku w przepaść ….ale nie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 39 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Gdybym była głupia, to bym powiedziała ok …jedziemy na tym wózku w przepaść ….ale nie jestem. To se prowadź sama swoje kalekie bmw. Proszę bardzo. A teraz posuń ten wóz bo chce przejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 251 Napisano 9 godzin temu Kto się czubi ten się lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: To se prowadź sama swoje kalekie bmw. Proszę bardzo. A teraz posuń ten wóz bo chce przejść Zachowam gardę i ominę z daleka antypatyczne stwory. Buzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Dobranoc dziewczynki Edytowano 9 godzin temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 39 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Zachowam gardę i ominę z daleka antypatyczne stwory. Buzia Chyba podgardle knurskie. Nie przystawiaj się do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach