Hann 0 Napisano 10 godzin temu Szukam jakiegoś wyciągu do domu, żeby w końcu trochę popracować nad plecami i ramionami. Nie mam dużo miejsca, więc musi być coś kompaktowego. Macie sprawdzone typy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 44 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Jeden z braci miał taki drążek rozporowy zamocowany w drzwiach (futrynie) a później kupił nie wiem jak to się nazywa takie ustrojstwo przymocowane do sufitu mógł się na tym podciągać... Oki już wiem... to drążek do podciągania : ) Edytowano 8 godzin temu przez zielowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 44 Napisano 8 godzin temu Jeszcze coś podobnego kupił nie pamiętam dokładnie jak to wyglądało ale duże i te ciężarki były podobnie zakratowane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 44 Napisano 8 godzin temu Znalazlam krótszy link https://allegro.pl/oferta/atlas-do-cwiczen-wyciag-gorny-dolny-wielofunkcyjny-trening-xmg6000-gymtek-17922091468 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach