Hann 0 Napisano 11 godzin temu Szukam jakiegoś wyciągu do domu, żeby w końcu trochę popracować nad plecami i ramionami. Nie mam dużo miejsca, więc musi być coś kompaktowego. Macie sprawdzone typy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 44 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Jeden z braci miał taki drążek rozporowy zamocowany w drzwiach (futrynie) a później kupił nie wiem jak to się nazywa takie ustrojstwo przymocowane do sufitu mógł się na tym podciągać... Oki już wiem... to drążek do podciągania : ) Edytowano 10 godzin temu przez zielowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 44 Napisano 10 godzin temu Jeszcze coś podobnego kupił nie pamiętam dokładnie jak to wyglądało ale duże i te ciężarki były podobnie zakratowane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 44 Napisano 10 godzin temu Znalazlam krótszy link https://allegro.pl/oferta/atlas-do-cwiczen-wyciag-gorny-dolny-wielofunkcyjny-trening-xmg6000-gymtek-17922091468 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach