Chleb pyszny tak 8 Napisano 9 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 8 Napisano 9 godzin temu Co rozważam 1. 2-3 stoliki kawowe ikea białe 2. 1650 gtx 3. Kadłub ssf do 85" 4. Network adapter dla Bbnavigator 160gb 3,5" mojego 5. 10x hdd 500gb 6. Zele durex na zapas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 8 Napisano 9 godzin temu 4 mnie korci zrobić se H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 8 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Giaa2 napisał: a do psychiatry kiedy pójdziesz A po co moja psyche jest silna mimo strat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 8 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Giaa2 napisał: bo jesteś mitomanem Nie to tylko twoja zazdrośc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 8 Napisano 9 godzin temu Nic nie mitomanie u mnie już 10 komputerów 7 tabletów 8 konsol i nowy smartphone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Giaa2 0 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Chleb pyszny tak napisał: Nic nie mitomanie u mnie już 10 komputerów 7 tabletów 8 konsol i nowy smartphone ciekawe skąd byś miał na to pieniądze bo chyba nie z tej śmiesznej renty co dostajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 8 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Giaa2 napisał: ciekawe skąd byś miał na to pieniądze bo chyba nie z tej śmiesznej renty co dostajesz Nie mam renty idź do psychiatry Ze sprzedaży płyt sponsoruje rtv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, Giaa2 napisał: ciekawe skąd byś miał na to pieniądze bo chyba nie z tej śmiesznej renty co dostajesz Kupił jakis złom po 100 zł za jeden i nazwał to retro. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DryfującyGapcioPłaczący 2 Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, Giaa2 napisał: bo jesteś mitomanem Poka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DryfującyGapcioPłaczący 2 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Qweta napisał: Kuweta? Stopa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 255 Napisano 6 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 532 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 godzin temu, Chleb pyszny tak napisał: 1. 2-3 stoliki kawowe ikea białe Po co? Z kim tą kawę będziesz pić? pozycja 2,3,4,5 to sensowne zakupy 5 godzin temu, Chleb pyszny tak napisał: 6. Zele durex na zapas xDD Edytowano 4 godziny temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach