murb 323 Napisano sobota o 17:28 Bo argentyńską zablokowali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 323 Napisano 20 godzin temu Misja ostatniej szansy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 223 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Misja ostatniej szansy. Ja się poddaję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 323 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Ja się poddaję. Ja też. Dobrej nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 323 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Ja się poddaję. Ja też. Dobrej nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 935 Napisano 20 godzin temu Zdradne są kroki za śpiesznie podjęte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 223 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Ja też. Dobrej nocy. I jeszcze dostrzegłam wpis Chwiluni odnośnie Goplany, skojarzyłam z czekoladą i słodkiego mi się zachciało Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 223 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: Zdradne są kroki za śpiesznie podjęte Jeśli nie chcesz mojej zguby Nie wspominaj o czekoladzie (Goplana) Przy kimś, kto już gruby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 935 Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, Baba napisał: I jeszcze dostrzegłam wpis Chwiluni odnośnie Goplany, skojarzyłam z czekoladą i słodkiego mi się zachciało Dobranoc dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach