spust w minute do ai tak 0 Napisano 4 godziny temu za szybko bo opis loda był zbyt dobry dla mnie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 265 Napisano 3 godziny temu Jeżeli chcesz robić podszywy leżaka to musisz się jeszcze trochę podszkolić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spust w minute do ai tak 0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Jeżeli chcesz robić podszywy leżaka to musisz się jeszcze trochę podszkolić... klęknij do heblowania tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spust w minute do ai tak 0 Napisano 3 godziny temu 13 cali wzwód gotowe, wypnij się Elcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 265 Napisano 3 godziny temu Jesteś najslabszym podszywem leżaka jakiego widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spust w minute do ai tak 0 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: Jesteś najslabszym podszywem leżaka jakiego widziałam. nie pyskuj tylko nadstaw się huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach