Get Out 309 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ty jesteś tak śmiały że aż wstyd Czasami udaje nieśmiałego celem wybadania reakcji Ty też do nieśmiałych nie należysz tylko udajesz taką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mеwa 3 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie wiem może. Chciałam tylko żeby koleś nieśmiały sie lepiej poczuł Zrób mu loda to się na pewno poczuje lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 222 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Na niwach zielonych pasie mnie na drogi spokojne prowadzi mnie To krwiopijca kapitalistyczny. Wełnę ogoli a jeść nie da. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 222 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Ale Krejzi zazdrościmy wspaniałego Lajbeda potężnego Żyda A ty mu w majty zaglądałaś za obrzezaniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 87 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Ale Krejzi zazdrościmy wspaniałego Lajbeda potężnego Żyda Żyda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
No ale o co chodzi 5 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: A jak? Inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 309 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie wiem może. Chciałam tylko żeby koleś nieśmiały sie lepiej poczuł Całego świata nie uratujesz i niech to płynie swoim rytmem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1072 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Czasami udaje nieśmiałego celem wybadania reakcji Ty też do nieśmiałych nie należysz tylko udajesz taką. Chodziło mi że jesteś śmiały ja to wiadomo nieśmiała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1072 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Mеwa napisał: Zrób mu loda to się na pewno poczuje lepiej Fuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 50 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: A ty mu w majty zaglądałaś za obrzezaniem? Nie zaglądam mu w gacie bo ma od tego Srejzi jestem tylko psychofanem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam 17 lat i piję już piwo 3 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: ja to wiadomo nieśmiała Ale tzipkę byś pokazała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam 17 lat i piję już piwo 3 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Fuj. Masz już skończone 15 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 222 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Mam 17 lat i piję już piwo napisał: Ale tzipkę byś pokazała? Nie wiem kim jesteś, ale jestem fanką twoich nicków. Cytat przypadkowy, tzipki nie pokazuję (od dłuższego czasu ). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 87 Napisano 7 godzin temu Onaa nie bądź głupia, pokaz pipe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam 17 lat i piję już piwo 3 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Nie wiem kim jesteś, ale jestem fanką twoich nicków. Cytat przypadkowy, tzipki nie pokazuję (od dłuższego czasu ). Mi możesz pokazać, nikomu nie powiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 309 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Chodziło mi że jesteś śmiały ja to wiadomo nieśmiała To fasada, bo powściągliwość i skrytość nie jest nieśmiałością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam 17 lat i piję już piwo 3 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Onaa nie bądź głupia, pokaz pipe Przełam nieśmiałość. Idź w rozwój osobisty... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 309 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Onaa nie bądź głupia, pokaz pipe Było pite znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 12 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Nie wiem kim jesteś, ale jestem fanką twoich nicków. Cytat przypadkowy, tzipki nie pokazuję (od dłuższego czasu ). To chyba Puchacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 222 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Mam 17 lat i piję już piwo napisał: Mi możesz pokazać, nikomu nie powiem. Tera panie już nie ta uroda żeby pokazywać, szanuj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 87 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Mikkey napisał: To chyba Puchacz Puchacz przetrawił żałobę i wrocil na swoje 500 tys nickow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 222 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Mikkey napisał: To chyba Puchacz Może Puchacz a może nie, ale kreatywny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 87 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Było pite znowu No może tobie chociaz pokaże żebyś przed śmiercią w pravictwie chociaz kolezanki zobaczył na zdjęciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam 17 lat i piję już piwo 3 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Tera panie już nie ta uroda żeby pokazywać, szanuj się To chociaż tzytzki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 3 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Kocopoł napisał: psychofanem Czyli psychiczna? Psajko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 309 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Mam 17 lat i piję już piwo napisał: Ale tzipkę byś pokazała? To żona już nie chce czy wiadro ma i nie chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 50 Napisano 6 godzin temu ah te Polaczki ogórzaste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam 17 lat i piję już piwo 3 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: To żona już nie chce czy wiadro ma i nie chcesz Zimno, a nawet daleko od szosy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 309 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: No może tobie chociaz pokaże żebyś przed śmiercią w pravictwie chociaz kolezanki zobaczył na zdjęciu Nie pokażesz bo nie wiem jak włączyć komunikator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 309 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mam 17 lat i piję już piwo napisał: Zimno, a nawet daleko od szosy... Zmarła czy znalazła sobie młodszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach