Nemesio Cervantes 430 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, blickrig napisał: udawałem normalnego, tak samo robię na randkach no to w czym problem, każdy jest jakoś yebnięty i udaje normalnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blickrig 3 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: A co robi człowiek jak nie udaje normalnego jest sobą, czyli mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blickrig 3 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: no to w czym problem, każdy jest jakoś yebnięty i udaje normalnego ale ja nie potrafię tak zbyt długo wytrzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 430 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, blickrig napisał: ale ja nie potrafię tak zbyt długo wytrzymać bo to widzisz jako utrudnienie i musisz "wytrzymać". po prostu każdy nosi maskę dla publiki, nie chce być oceniany za swoje głupoty. każdy, znaczy sie te dziewczyny które spotykałeś one też udają, bo są yebnięte i sie boją, ze wyjdzie jak bardzo i uciekniesz... hehe dlaczego ja to w ogóle pisze? to podstawy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blickrig 3 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: bo to widzisz jako utrudnienie i musisz "wytrzymać". po prostu każdy nosi maskę dla publiki, nie chce być oceniany za swoje głupoty. każdy, znaczy sie te dziewczyny które spotykałeś one też udają, bo są yebnięte i sie boją, ze wyjdzie jak bardzo i uciekniesz... hehe dlaczego ja to w ogóle pisze? to podstawy.. jesteś chyba dobrym człowiekiem, jednym z ostatnich a ostatni będą pierwszymi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, blickrig napisał: Mi nie staje, bo boję się, że jak mi nie stanie, to kobieta mnie wyśmieje I z tego strachu mi nie staje, więc to utwierdza mnie w pewności, że słusznie się się boję, że mi nie stanie (bo rzeczywiście mi nie staje) Czy z takiego błędnego koła w ogóle jest sposób wyjść? Nie wiem ja np wiem że jak się przyzwyczaje do pochwy i często to będę mógł rznac godzinę średnio a przynajmniej pół godziny a tu mi ludzie o długości piszom fiuta czy 13 czy 17,2 ciekawe czy na dupie będzie mogła usiąść po wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 8 Napisano 10 godzin temu Podpowiem ci, bo widzę, że cię ta łatka mocno uwiera, jak poradzić sobie z tym problemem 13 cm... Jak ktoś pisze, że masz 13, lub jesteś "trzynasty", to oburzanie się, próba usilnego wyjaśniania, jedynie utwierdza w przekonaniu słuszności tej wspomnianej wyżej łatki - tak działa ludzka psychologia, na zasadzie winny się tłumaczy. Więc jak radzić sobie z tym skuteczniej? Otóż obracać to w żart, śmiać się z tego, nie ukazywać frustracji czy obruszenia, nigdy się nie tłumaczyć... każdy polityk ci to powie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, RC_+ napisał: Podpowiem ci, bo widzę, że cię ta łatka mocno uwiera, jak poradzić sobie z tym problemem 13 cm... Jak ktoś pisze, że masz 13, lub jesteś "trzynasty", to oburzanie się, próba usilnego wyjaśniania, jedynie utwierdza w przekonaniu słuszności tej wspomnianej wyżej łatki - tak działa ludzka psychologia, na zasadzie winny się tłumaczy. Więc jak radzić sobie z tym skuteczniej? Otóż obracać to w żart, śmiać się z tego, nie ukazywać frustracji czy obruszenia, nigdy się nie tłumaczyć... każdy polityk ci to powie. Człowieka w każdej chwili mogę tutaj mojom knage wkleic 17,2 skoncz pierdooic mnie to już męczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 8 Napisano 10 godzin temu Bardzo drażliwy temat, widać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 10 godzin temu Knaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 932 Napisano 9 godzin temu 19 minut temu, RC_+ napisał: Bardzo drażliwy temat, widać... jedynie drobna nieuprzejmość ze strony kolegi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 932 Napisano 9 godzin temu 13 minut temu, Kocopoł napisał: Knaga kto wie jaki kształt ma knaga to mu nie zazdrości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samo Zuo 6 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Chleb pyszny tak napisał: Nie wiem ja np wiem że jak się przyzwyczaje do pochwy i często to będę mógł rznac godzinę średnio a przynajmniej pół godziny a tu mi ludzie o długości piszom fiuta czy 13 czy 17,2 ciekawe czy na dupie będzie mogła usiąść po wszystkim Straty na giełdzie odrobiłeś już..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Samo Zuo napisał: Straty na giełdzie odrobiłeś już..? Nie mogę odrobić matka zmarla muszę mieć na życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 533 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Chleb pyszny tak napisał: Nie mogę odrobić matka zmarla muszę mieć na życie no to idź do normalnej pracy chociaż na pół etatu. na życie ci wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samo Zuo 6 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Chleb pyszny tak napisał: Nie mogę odrobić matka zmarla muszę mieć na życie Czyli uszczuplasz swój kapitał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Samo Zuo napisał: Czyli uszczuplasz swój kapitał? A co mam zrobić jest za niski żeby przeżyć z odsetek A do pracy nie mam zamiaru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samo Zuo 6 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Chleb pyszny tak napisał: A co mam zrobić jest za niski żeby przeżyć z odsetek A do pracy nie mam zamiaru To na jak długo ci starczy kasy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Samo Zuo napisał: To na jak długo ci starczy kasy? Może 5 lat bo ziemię sprzedaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samo Zuo 6 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Chleb pyszny tak napisał: Może 5 lat bo ziemię sprzedaje Czyli osiągając wiek emerytalny będziesz goły i wesoły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 533 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Leżak nie będzie miał emerytury. Nigdy nie był zatrudniony, nigdy nie opłacił żadnej składki... więc zero. Edytowano 8 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blickrig 3 Napisano 8 godzin temu (edytowany) . Edytowano 8 godzin temu przez blickrig Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blickrig 3 Napisano 8 godzin temu (edytowany) . Edytowano 8 godzin temu przez blickrig Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blickrig 3 Napisano 8 godzin temu na tym forum już od dłuższego czasu nie jest radośnie, ale powoli to się zamienia w sale samobujców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samo Zuo 6 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, blickrig napisał: Edytowano 8 godzin temu przez Samo Zuo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samo Zuo 6 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, blickrig napisał: Edytowano 8 godzin temu przez Samo Zuo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 63 Napisano 8 godzin temu 34 minuty temu, Chleb pyszny tak napisał: Nie mogę odrobić matka zmarla muszę mieć na życie 29 minut temu, Chleb pyszny tak napisał: A co mam zrobić jest za niski żeby przeżyć z odsetek A do pracy nie mam zamiaru Przecież dopiero co napisałeś, że stać by cię było na utrzymywanie brunetki z kasy, nie tylko na poziomie podstawowego przeżycia, ale na wyjścia, kolacje i wyjazdy z nią, a to wszystko ze sprzedaży płyt. Czyżby twoje buńczuczne przechwałki nie trzymały się kupy? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samo Zuo 6 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, KróliczekZły napisał: Przecież dopiero co napisałeś, że stać by cię było na utrzymywanie brunetki z kasy, nie tylko na poziomie podstawowego przeżycia, ale na wyjścia, kolacje i wyjazdy z nią, a to wszystko ze sprzedaży płyt. Czyżby twoje buńczuczne przechwałki nie trzymały się kupy? Dość charakterystyczne dla mitomana. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, KróliczekZły napisał: Przecież dopiero co napisałeś, że stać by cię było na utrzymywanie brunetki z kasy, nie tylko na poziomie podstawowego przeżycia, ale na wyjścia, kolacje i wyjazdy z nią, a to wszystko ze sprzedaży płyt. Czyżby twoje buńczuczne przechwałki nie trzymały się kupy? Nie wszystko jest spójne po prostu teraz wydaje dużo na projekty a z dziewczyną życie toczy się wokół penetracji jej pochwy i zachcianek a nie 11tego komputra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach