kris888 533 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Na chwilę to chyba każdego stać, kwestia czasu ile taka wytrzymałaby z Leżakiem PS. Leżak, obejrzyj sobie dzisiejszy film od Moda Wysoka. Nawet on mówi o tym że seks w filmach dla dorosłych to nie jest realny akt płciowy. Zakochani ludzie zupełnie inaczej to robią. Edytowano 8 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 63 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Chleb pyszny tak napisał: Nie wszystko jest spójne po prostu teraz wydaje dużo na projekty a z dziewczyną życie toczy się wokół penetracji jej pochwy i zachcianek a nie 11tego komputra Życie z dziewczyną i jej potrzeby, kosztują o wiele więcej niż komputer ze złomu, nawet w liczbie dziesięciu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 533 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, KróliczekZły napisał: Życie z dziewczyną i jej potrzeby, kosztują o wiele więcej niż komputer ze złomu, nawet w liczbie dziesięciu I do tego nowe problemy i nowe wyzwania nieznane osobie żyjącej w pojedynkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mеwa 3 Napisano 8 godzin temu Oskubała by Leżaka z resztek kasy i po kilku miesiącach znikła jak sen jakiś złoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 10 Napisano 8 godzin temu Czyżby Pokusia znów postanowiła wpaść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 8 godzin temu 33 minuty temu, kris888 napisał: Na chwilę to chyba każdego stać, kwestia czasu ile taka wytrzymałaby z Leżakiem PS. Leżak, obejrzyj sobie dzisiejszy film od Moda Wysoka. Nawet on mówi o tym że seks w filmach dla dorosłych to nie jest realny akt płciowy. Zakochani ludzie zupełnie inaczej to robią. Obejrzyj onlyfansa zazwyczaj robiom to tak samo jak na filmach o ile oboje majom energii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 8 godzin temu 34 minuty temu, KróliczekZły napisał: Życie z dziewczyną i jej potrzeby, kosztują o wiele więcej niż komputer ze złomu, nawet w liczbie dziesięciu Yyy... Nie. Po prostu coś ci się wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 63 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Chleb pyszny tak napisał: Yyy... Nie. Po prostu coś ci się wydaje. Przypomnij mi, ile byłeś w związku, mieszkałeś i żyłeś z kobietą?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Przypomnij mi, ile byłeś w związku, mieszkałeś i żyłeś z kobietą?... W uk to nawet z trzema pół roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 63 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Chleb pyszny tak napisał: W uk to nawet z trzema pół roku W sumie rzeczywiście nie wiem, po co ja prowadzę tę rozmowę No, nic wracaj do posuwania programisty z Kalifornii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano 7 godzin temu 5 godzin temu, blickrig napisał: Mi nie staje, bo boję się, że jak mi nie stanie, to kobieta mnie wyśmieje I z tego strachu mi nie staje, więc to utwierdza mnie w pewności, że słusznie się się boję, że mi nie stanie (bo rzeczywiście mi nie staje) Czy z takiego błędnego koła w ogóle jest sposób wyjść? musisz zaufać kobiecie, dać się poprowadzić. Prawdziwie dobra kochanica weźmie do ust, w rękę zadrżysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 8 Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Chleb pyszny tak napisał: Człowieka w każdej chwili mogę tutaj mojom knage wkleic 17,2 skoncz pierdooic mnie to już męczy I ta dokładność co do milimetra. Tak samo jak z tym seksem w każdy piątek masz kompleks małego ptaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łogór 2 Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Chleb pyszny tak napisał: Człowieka w każdej chwili mogę tutaj mojom knage wkleic 12,2 skoncz pierdooic mnie to już męczy Anastazja do dzisiaj nie wie jak masz na imię Iras, a ty coś bredzisz o wklejaniu śmierdziela 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buuuu 4 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, Nimfomanka napisał: musisz zaufać kobiecie, dać się poprowadzić. Prawdziwie dobra kochanica weźmie do ust, w rękę zadrżysz Iskra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 8 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, łogór napisał: Anastazja do dzisiaj nie wie jak masz na imię Iras, a ty coś bredzisz o wklejaniu śmierdziela Najważniejsze, że znała jego rozmiar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 4 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, KróliczekZły napisał: Życie z dziewczyną i jej potrzeby, kosztują o wiele więcej niż komputer ze złomu, nawet w liczbie dziesięciu Lecz jak wytrzyma smród z kibla to znaczy że naprawde kocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 4 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Buuuu napisał: Iskra? A ty kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blickrig 3 Napisano 7 godzin temu 26 minut temu, Nimfomanka napisał: musisz zaufać kobiecie, dać się poprowadzić. Prawdziwie dobra kochanica weźmie do ust, w rękę zadrżysz no właśnie, co z ciebie za istota (zarejstrowana 40 minut temu)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Buuuu napisał: Iskra? Ogień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, blickrig napisał: no właśnie, co z ciebie za istota (zarejstrowana 40 minut temu)? komediantka. erotomanka Kocham się kochać Zapraszam do rozmów o seksie i uczuciach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 4 Napisano 7 godzin temu 31 minut temu, Nimfomanka napisał: musisz zaufać kobiecie, dać się poprowadzić. Prawdziwie dobra kochanica weźmie do ust, w rękę zadrżysz Dość krępą wybrales więc możesz być poką bo ona taki już ma gust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łogór 2 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Nimfomanka napisał: komediantka. erotomanka Kocham się kochać Zapraszam do rozmów o seksie i uczuciach. czyli znowu jakiś pedau Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, big buu napisał: Dość krępą wybrales więc możesz być poką bo ona taki już ma gust ta kobieta jest apetyczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, łogór napisał: czyli znowu jakiś pedau jestem kobietą. Wodą. Ogniem. Burzą. Pisałam tu kiedyś, ale nicki mi uleciały. Musiałam założyć nowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Nimfomanka napisał: ta kobieta jest apetyczna. Też jestem les Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Też jestem les a ja bi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 10 Napisano 7 godzin temu 22 minuty temu, big buu napisał: Dość krępą wybrales więc możesz być poką bo ona taki już ma gust Co Knur, znów masz nadzieję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Nimfomanka napisał: a ja bi. Jesteś bardzo lubiezna Iskro po tym towarze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 4 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Nimfomanka napisał: ta kobieta jest apetyczna. Aha to może nasz klaudek wpadł Albo iskra też Edytowano 7 godzin temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano 7 godzin temu Marzę o dłoniach nieznajomych na moim ciele. Zamykam oczy i czuję gładką skórę męskiego przyrodzenia. I małą śmierć Najmniejszą ale dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach