kris888 533 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Chleb pyszny tak napisał: Jestem przygotowany jakby samica wpadla na kawę Ale wiesz o tym, że prezerwatywy też mają termin przydatności i trzeba je wymieniać co jakiś czas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tęczоwy intruder analny 3 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Chleb pyszny tak napisał: Jestem przygotowany jakby samica wpadla na kawę To chyba długo poczekasz. Lepiej spróbuj sprzedawać się gejom za pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 64 Napisano 11 godzin temu 45 minut temu, Chleb pyszny tak napisał: I po co się tak męczyć u mnie wystarczy wypiac Właśnie po to, żeby uniknąć tego z tobą, czyli losu gorszego od śmierci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 4 Napisano 11 godzin temu Ale trzeba przyznać że baby na netkobietach są gorsze niż tutaj. Cizia coś napiszę że jej się facet podoba po czym zacznie calą litanię pierdół, żeby zaczesał inaczej włosy czy koszulę inną założył. Głupie baby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 11 godzin temu 10 minut temu, kris888 napisał: Ale wiesz o tym, że prezerwatywy też mają termin przydatności i trzeba je wymieniać co jakiś czas? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 4 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Chleb pyszny tak napisał: Tak Przez 40 lat ci nie były potrzebne to lepiej opyl póki się nie zużyły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tęczоwy intruder analny 3 Napisano 11 godzin temu Masuj kakaowe oczko, może odkryjesz nowe przyjemności i już nie będziesz chciał kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 533 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Chleb pyszny tak napisał: Tak No to nie ma co magazynować na zapas. Jak będzie trzeba to pójdziesz i kupisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 10 godzin temu 25 minut temu, big buu napisał: Przez 40 lat ci nie były potrzebne to lepiej opyl póki się nie zużyły Wtedy żyłem z matkom to wiadomo że nie mogłem zaprosić samicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 64 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Chleb pyszny tak napisał: Wtedy żyłem z matkom to wiadomo że nie mogłem zaprosić samicy Nadal nie możesz. Chciałaby chociażby skorzystać z łazienki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 9 godzin temu 3 godziny temu, Chleb pyszny tak napisał: U mnie wystarczy żeby się myla może w łóżku leżeć i cpac jak nimfuś A ty się myjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 1 godzinę temu 7 godzin temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: A ty się myjesz Najczystrze mam jaja i fiuta w sumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach