Chleb pyszny tak 9 Napisano 14 godzin temu Widać było że nie nadaje się do pracy i to typ nimfus do fiuta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 14 godzin temu Pewnie popracuje miesiąc i ktoś jej zaoferuje utrzymanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 8 Napisano 14 godzin temu Spróbuj jej zaoferować, może się skusi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 14 godzin temu 16 minut temu, RC_+ napisał: Spróbuj jej zaoferować, może się skusi... Zbyt nieśmiały jestem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 14 godzin temu Ale widać że kaleka jak nimfuś nie pasuje do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 8 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Chleb pyszny tak napisał: Ale widać że kaleka jak nimfuś nie pasuje do pracy Podjęła pracę, więc to już level wyżej niż ten który nie podjął... przeszła sanepid, badania, rozmowę kwalifikacyjną... rokuje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, RC_+ napisał: Podjęła pracę, więc to już level wyżej niż ten który nie podjął... przeszła sanepid, badania, rozmowę kwalifikacyjną... rokuje. U mnie wystarczy żeby się myla może w łóżku leżeć i cpac jak nimfuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 8 Napisano 14 godzin temu (edytowany) Jak wracam z pracy i wpadam do Dino, to jest tam na kasie taka szatynka lekko karynowata z wyglądu, ale ładna i zadbana, kulturalna, myślę, że wpadła by ci w oko biorąc pod uwagę jak Kamczi ci się podobała... jej typ urody. Edytowano 14 godzin temu przez RC_+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 8 Napisano 14 godzin temu coś w ten deseń tylko kłaki ciemny brąz xD https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTMb3fG9llcswxOEyYBU46c1Dvg5O87KuriTg&s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 4 Napisano 14 godzin temu 8 minut temu, RC_+ napisał: coś w ten deseń tylko kłaki ciemny brąz xD Serio? Niby ok lecz bardzo agresywny look jak dla mnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 14 godzin temu Ta dzisiaj miała bardziej kaleki luuk nimfuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 8 Napisano 13 godzin temu 21 minut temu, big buu napisał: Serio? Niby ok lecz bardzo agresywny look jak dla mnie xD Wyglądu się nie wybiera... może wygląda suukowato ale jest uprzejma, więc spełnia swoje zadanie na kasie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 13 godzin temu 41 minut temu, RC_+ napisał: Podjęła pracę, więc to już level wyżej niż ten który nie podjął... przeszła sanepid, badania, rozmowę kwalifikacyjną... rokuje. Biedna dziewczyna a u mnie wszystko jest komputery tablety monitory konsole mydło pomidory nawet udka kurczaka i prezerwatywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 13 godzin temu I po co się tak męczyć u mnie wystarczy wypiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 13 godzin temu 46 minut temu, RC_+ napisał: Podjęła pracę, więc to już level wyżej niż ten który nie podjął... przeszła sanepid, badania, rozmowę kwalifikacyjną... rokuje. To i tak nie ma żadnego sensu u samicy ile by musiała miesięcy pracować żeby kupić mieszkanie będzie już stara i bezplodna jedyna dobra droga to i tak wejść pod fiuta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 8 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Chleb pyszny tak napisał: To i tak nie ma żadnego sensu u samicy ile by musiała miesięcy pracować żeby kupić mieszkanie będzie już stara i bezplodna jedyna dobra droga to i tak wejść pod fiuta Jeżeli się trafi facet obsesyjnie zazdrosny, albo będzie ją bił, to co wtedy? A tak ma pracę, jakieś pieniądze, więc zawsze jakieś opcje są... Poza tym, jeżeli jakaś para umówi się, że chce model rodziny w którym facet pracuje, a kobieta zajmuje się domem, to świetnie, nie mam nic przeciwko, ale opcje zawsze dobrze mieć, lepiej niż siedzieć na duupie i ciągnąć socjal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, RC_+ napisał: Jeżeli się trafi facet obsesyjnie zazdrosny, albo będzie ją bił, to co wtedy? A tak ma pracę, jakieś pieniądze, więc zawsze jakieś opcje są... Poza tym, jeżeli jakaś para umówi się, że chce model rodziny w którym facet pracuje, a kobieta zajmuje się domem, to świetnie, nie mam nic przeciwko, ale opcje zawsze dobrze mieć, lepiej niż siedzieć na duupie i ciągnąć socjal. Praca nie ma żadnej wartości liczy się przetrwanie gatunku skoro biednym się chce rozmnażać to bogaci muszom płacić za luksus bycia bez dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 13 godzin temu W tej chwili jakiś typ robi większego trejda niż jej oszczędności życia z pracy jakie będzie miała za wszystkie lata na kasie i taka to wartość pracy to już nie te czasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 8 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Chleb pyszny tak napisał: Praca nie ma żadnej wartości liczy się przetrwanie gatunku skoro biednym się chce rozmnażać to bogaci muszom płacić za luksus bycia bez dzieci Nie przepracowałeś dnia w życiu, więc sorry, ale nie masz o pracy pojęcia. Praca daje możliwości, kształtuje charakter, uczy też koegzystować w grupie, to ostatnie, nie zaprzeczysz, to twój spory brak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 8 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Chleb pyszny tak napisał: W tej chwili jakiś typ robi większego trejda niż jej oszczędności życia z pracy jakie będzie miała za wszystkie lata na kasie i taka to wartość pracy to już nie te czasy Można winić karyny, że wolą pracować niż biedować z przegrywami bez stałych dochodów?.. Można, tylko po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tęczоwy intruder analny 3 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Chleb pyszny tak napisał: W tej chwili jakiś typ robi większego trejda niż jej oszczędności życia z pracy jakie będzie miała za wszystkie lata na kasie i taka to wartość pracy to już nie te czasy Nadstaw się Leżak, będę cię używał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, RC_+ napisał: Nie przepracowałeś dnia w życiu, więc sorry, ale nie masz o pracy pojęcia. Praca daje możliwości, kształtuje charakter, uczy też koegzystować w grupie, to ostatnie, nie zaprzeczysz, to twój spory brak... E tam wszystko zależy od definicji pracy, dla siebie pracowałem np gdy pakuje gre za 200zl to mam za 15 minut pracy do inpostu 200zł jeśli kupiłem jom za 20zł to mam 180zł zysku czyli to jakiś rodzaj pracy Albo gdy wystawialem aukcje internetowe to też samo się nie zrobiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Tęczоwy intruder analny napisał: Nadstaw się Leżak, będę cię używał... Wyjmuje nóż skacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, RC_+ napisał: Można winić karyny, że wolą pracować niż biedować z przegrywami bez stałych dochodów?.. Można, tylko po co? Tylko że ja wszystko mam i to ona stoi tam 12 godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 8 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Chleb pyszny tak napisał: Tylko że ja wszystko mam i to ona stoi tam 12 godzin To wyobraź sobie, że z taką jesteś i nagle ona chce na pizzę wyskoczyć, albo coś... i co wtedy, pęka 200 zł i masz mikro zawał... xD Jest urlop i może by na jakąś wycieczkę polecieć, coś zwiedzić... wychodzi kilka tysięcy za trip i co wtedy robisz? a jak się pracuje, to można sobie pozwolić na jakieś wypady, czy wakacje gdzieś... coś zobaczyć, przeżyć, pożyć czymś innym niż tylko cztery ściany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, RC_+ napisał: To wyobraź sobie, że z taką jesteś i nagle ona chce na pizzę wyskoczyć, albo coś... i co wtedy, pęka 200 zł i masz mikro zawał... xD Jest urlop i może by na jakąś wycieczkę polecieć, coś zwiedzić... wychodzi kilka tysięcy za trip i co wtedy robisz? a jak się pracuje, to można sobie pozwolić na jakieś wypady, czy wakacje gdzieś... coś zobaczyć, przeżyć, pożyć czymś innym niż tylko cztery ściany. To idealne bo ja też chce z płyt można sponorowac 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 533 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Chleb pyszny tak napisał: To idealne bo ja też chce z płyt można sponorowac tylko na jak długo? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tęczоwy intruder analny 3 Napisano 13 godzin temu 31 minut temu, Chleb pyszny tak napisał: Biedna dziewczyna a u mnie wszystko jest komputery tablety monitory konsole mydło pomidory nawet udka kurczaka i prezerwatywy Onanizujesz się w prezerwatywie..? Jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 12 godzin temu 13 minut temu, kris888 napisał: tylko na jak długo? xD Pewnie dłużej niż zwykle związku i tak przetrwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, Tęczоwy intruder analny napisał: Onanizujesz się w prezerwatywie..? Jprdl Jestem przygotowany jakby samica wpadla na kawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach