Nօxelia 10 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Hypedotella napisał: Moze nie chce myslec o porazce ze tak moze byc jak mowisz i stad to gadanie o tym strachu. Jeśli marynarz to musi mieć wielki maszt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 310 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: To po co to powiedział? Żeby nie stracić ale też nie zyskać póki co i w ten sposób zawsze ma koło ratunkowe. Coś w stylu jak politycy mówią "nie potwierdzam nie zaprzeczam" z uśmiechem sztucznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 76 Napisano 11 godzin temu Ciekawe jaki ma statek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 76 Napisano 11 godzin temu Pewnie ma jacht w Trójmieście obok wojewodzkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 104 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: A jakie to ma znaczenie. Jako marynarz i tak wypłynie na morze i go syreni śpiew porwie. Tak że whateva. No pa Pewnie takie, ze podczas naszego sasiedzkiego spotkania w kafe troche momentami zrobiło sie jakby czerstwo a on zaczal jakby bronic mnie jak lew i tego nie rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 104 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Nօxelia napisał: Jeśli marynarz to musi mieć wielki maszt Zapewne, ale raczej sie tego nie dowiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 104 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Get Out napisał: Żeby nie stracić ale też nie zyskać póki co i w ten sposób zawsze ma koło ratunkowe. Coś w stylu jak politycy mówią "nie potwierdzam nie zaprzeczam" z uśmiechem sztucznym. Może tak być. Rzuca okruchem. Ale po co pozniej jeszcze brnal z ta obrona jak rycerz...? Przez to wygladalo to szczerze? Tak jakby zdenerwowaly go rozne uwagi w moja strone. Edytowano 11 godzin temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 310 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Hypedotella napisał: Może tak być. Rzuca okruchem. Ale po co pozniej jeszcze brnal z ta obrona jak rycerz...? Przez to wygladalo to szczerze? Obce kobiety też zdarza się bronić, to instynkt czysta biologia i nie ma w tym nic głębszego . Edytowano 11 godzin temu przez Get Out 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 76 Napisano 11 godzin temu Bo może on też gej jak piasek i libed. I jeszcze sam w to nie wierzy dlatego tak krąży jak guwno w przereblu. To jest jakby jedna z alternatyw. Tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 104 Napisano 11 godzin temu 12 minut temu, Get Out napisał: Obce kobiety też zdarza się bronić, to instynkt czysta biologia i nie ma w tym nic głębszego . Mrauuu to takie rycerskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 76 Napisano 11 godzin temu Nibumba jest bardzo ofensywnie abuzywna. Guwnem wojuje i tak też zginie dziwujonc się na łożu śmierci. Srebrzysko totalne zapakowane w ładny kaftan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 104 Napisano 10 godzin temu Wydawal sie szczery ale ja tam nie wiem. Juz raz tak sadzilam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 76 Napisano 10 godzin temu Tylko bóg będzie to sądził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 76 Napisano 10 godzin temu No i ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 76 Napisano 10 godzin temu To jakby jedno i to samo tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 104 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: To jakby jedno i to samo tak Jakby juz sie nabralam raz, ale jakby raz to widocznie za mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 76 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Hypedotella napisał: Jakby juz sie nabralam raz, ale jakby raz to widocznie za mało. Nie wiem. Nje umiem z toba się porozumiewać. Tak że zegnam. Może promyczek coś zaradzi albo jakiś inny jez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 104 Napisano 10 godzin temu 25 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Nie wiem. Nje umiem z toba się porozumiewać. Tak że zegnam. Może promyczek coś zaradzi albo jakiś inny jez. Ok. Mrau Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 76 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Hypedotella napisał: Ok. Mrau 🪚 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 179 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Get Out napisał: Ta strona która się angażuje nigdy nie rozdaje kart i zawsze przegrywa, bo karty są znaczone. Przekładasz talie są ciepłe od dłoń, a później dostajesz zimne karty , bo tylko przez chwilę były w dłoniach ponieważ została podłożona inna talia w takich sposób abyś przegrała to rozdanie. Odkrycie kart pokazałeś w inny sposób niż w filmie Widmo Przyjrzyj się jeszcze raz ... Edytowano 10 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach