Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
spust w minute do ai tak

butelka ze szczochami wywalone przez okno tak

Polecane posty

A miał być rosół na tym robiony...

4 minuty temu, RC_+ napisał:

A miał być rosół na tym robiony...

Ratuj swojego przyjaciela, Sawicki, przed podszywami. Pogadajcie o procesorach sprzed 10 lat i o tym jak sobie laskę robicie, kiedy nikt nie patrzy.

Przed chwilą, Vaffanculina napisał:

Ratuj swojego przyjaciela, Sawicki, przed podszywami. Pogadajcie o procesorach sprzed 10 lat i o tym jak sobie laskę robicie, kiedy nikt nie patrzy.

To prawda, że wy narkotykarze, będąc na głodzie, potraficie robić środki odurzające nawet z pasty do zębów? 

6 minut temu, RC_+ napisał:

To prawda, że wy narkotykarze, będąc na głodzie, potraficie robić środki odurzające nawet z pasty do zębów? 

Gram kokainy kosztuję 500 zł, chętnie bym sobie wciągnął. Tymczasem mam ciebie Sawicki, ekspercie od procesorów za 20 zl i podrywie nieistniejącej Kseni na Orlenie. xD

5 minut temu, Vaffanculina napisał:

Gram kokainy kosztuję 500 zł, chętnie bym sobie wciągnął. Tymczasem mam ciebie Sawicki, ekspercie od procesorów za 20 zl i podrywie nieistniejącej Kseni na Orlenie. xD

Ja wiem, że to cię boli, nawet trochę ciebie rozumiem... Krejzi była w twoim kręgu zainteresowań, ale wybrała innego... no wiadomo, że to będzie bolało, no ale co zrobić. Nie ma sensu hejtować, pozwól im być szczęśliwymi. Może z Wakanką jak wrócisz z odwyku się uda, trzymam kciuki 😉

Edytowano przez RC_+

Co jest złego w gadaniu o procesorach, nie każdy jest tu na polowaniu, a jego akurat sama baba upolowała, no dla narkotykarzy to coś nie do pomyślenia huh 

Edytowano przez Kocopoł

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować