Niestety tak bo tak 9 Napisano 3 godziny temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 3 godziny temu Mi wystarczy milion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Mi wystarczy milion Lepiej walczyć o miliard to może 1/1000 się uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: Lepiej walczyć o miliard to może 1/1000 się uda No tysiac też by mogło być. Na zakupy w pepko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Mi wystarczy milion Jak masz mieszkanie a w sumie to i bez faktycznie wystarczy Ja bym mógł gniazdo mieć w kawalerke byle jakieś 75" wlazlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 2 godziny temu Najwięcej siedzę w sypialni 11m2 bo tam mi brakuje narożnik ogromny tera żeby tak wygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach