Cx500cx 12 Napisano 4 godziny temu Kilka lat temu żona zaczęła pisać pewnym facetem . Pisali też na intymne tematy plus wymiana fotek w tym temacie . Później zaczęli się spotkać. Gdy wszystko się wydało stwierdziła że to tylko przyjaciel I nigdy nie było sexu . Ale od kilku lat nadal utrzymuje z nim kontakt regularnie piszą. Żona myśli że ja niczego się nie domyślam ale wiem że co jakiś czas wspólnie się spotykają. Myślicie że faktycznie może to być taka przyjaźń bez sexu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cx500cx 12 Napisano 4 godziny temu Chętnie pogadam z kimś w podobnej sytuacji na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cx500cx 12 Napisano 2 godziny temu Dodam jeszcze że od tamtej pory sex jest sporadyczny i raczej ona się zmusza do niego . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 939 Napisano 38 minut temu 3 godziny temu, Cx500cx napisał: Kilka lat temu żona zaczęła pisać pewnym facetem . Pisali też na intymne tematy plus wymiana fotek w tym temacie . Później zaczęli się spotkać. Gdy wszystko się wydało stwierdziła że to tylko przyjaciel I nigdy nie było sexu . Ale od kilku lat nadal utrzymuje z nim kontakt regularnie piszą. Żona myśli że ja niczego się nie domyślam ale wiem że co jakiś czas wspólnie się spotykają. Myślicie że faktycznie może to być taka przyjaźń bez sexu ? jak wchodzisz do pokoju to rogami nie zahaczasz o futrynę? to znaczy, ze masz niedobory wapnia... wynajmij detektywa i zbierz dowody - będą Ci przydatne przy rozwodzie żona pisze z innym facetem na intymne tematy + wymieniają się intymnymi fotkami spotykają się od czasu do czasu wasz seks praktycznie nie istnieje wniosek: ten gość jest tylko kolegą i nie łączy ich seks Ty się z ch... na głowy zamieniłeś czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1087 Napisano 30 minut temu 1 godzinę temu, Cx500cx napisał: Dodam jeszcze że od tamtej pory sex jest sporadyczny i raczej ona się zmusza do niego . Tak cie kocha że aż sie zmusza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach