Vaffanculina 20 Napisano 17 godzin temu (edytowany) mnie i panny Vikernes... xD nie chcę się zgadywać dlaczego ten paryski ...iszcz razem ze swoim pedziem próbują zmienić temat na matki, ale się domyślam 50 nicków puchacza - ja, coś mogło tam pójść nie tak xD ps. ma piękne nogi, byłem glupi Edytowano 17 godzin temu przez Vaffanculina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 83 Napisano 17 godzin temu Byłeś i jesteś amatorze ritardzic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 20 Napisano 17 godzin temu 8 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Byłeś i jesteś amatorze ritardzic. Bylaś i jesteś totalnym zbukiem, dziwie się, że jeszcze nie masz bana. Po ... tu przylazłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 20 Napisano 17 godzin temu Totalnie w 2 sekundy cię twoja koleżanka z kowbojek sprowadzała do parteru, chyba trzeba sprawdzić co u niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 83 Napisano 17 godzin temu Zabawnie się czyta wysrÿwy 40 latka który zyje jakimś forumkiem ktorego już nie ma w czasoprzestrzeni. Po co tyle ćpasz? To już niemodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 20 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Zabawnie się czyta wysrÿwy 40 latka który zyje jakimś forumkiem ktorego już nie ma w czasoprzestrzeni. Po co tyle ćpasz? To już niemodne Zabawnie się czyta zaczepki 60-letniej baby, serio mam ci odpowiadać czy wolisz pulardo moderację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 35 Napisano 16 godzin temu Ja olalem śmierć jp2 i mnie brunette wyzwala od wiader Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 35 Napisano 16 godzin temu Bo ona plakala że był takim dobrym człowiekiem a ja chciałem jej wsadzic zylasty duzy kootas w pysk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 39 Napisano 16 godzin temu drugi sernik z chorym lbem wzdychajacy do jakiejs wirtualnej niewiasty 8 rok od kiedy jej tu pewnie nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 20 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: drugi sernik z chorym lbem wzdychajacy do jakiejs wirtualnej niewiasty 8 rok od kiedy jej tu pewnie nie ma Na pewno w przeciwienstwie do moderatorki6, Śląską i Lechii, nikogo to nie ma pedalku Edytowano 16 godzin temu przez Vaffanculina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 236 Napisano 13 godzin temu 3 godziny temu, Vaffanculina napisał: pulardo XD 60 lat to chyba za dużo na pulardę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach