Nerwica91 3 Napisano 3 godziny temu Dla mnie to prywatność. Ostatnio mi go wyrywał... co myślicie? Prywatność moja i innych . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 89 Napisano 3 godziny temu Żałosne i niedopuszczalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 65 Napisano 3 godziny temu Nigdy nie pozwoliłam. Ale kiedyś mój były się dorwał i czytał moje konwersacje z przyjaciółką i znalazł coś, za co mnie potem karał cichymi dniami. Bo ona go wyśmiała w jednej wiadomości a ja nie zareagowałam. Co najlepsze sam mnie obgadywał ze swoim kumplem, o czym dowiedziałam się już u źródła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1659 Napisano 3 godziny temu Źle jest jak w ogóle trzeba nie pozwalać. Normalnie nie powinien wykazywać rzadnrgob zainteresowania Twoim telefonem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 944 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Nerwica91 napisał: Dla mnie to prywatność. Ostatnio mi go wyrywał... co myślicie? Prywatność moja i innych . nie mam mężczyzny ani nie miałem porażka - bo to oznacza brak zaufania i/lub kompleksy jeżeli miedzy wami nie ma zaufania to do doopy taki związek co będzie dalej - bo może jak się spotykasz z koleżanką to jej opowiadasz, że on ma małego a jak z kolega to planujecie jak go zdradzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1099 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Uciekaj od takich mężczyzn jak najdalej. Nigdy nie dawaj drugiej szansy. Mi też kiedyś wyrwał telefon i przeszukał po czym stwierdził że przecież nic sie nie stało. Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach