prof_Ciekawski 26 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Won jełopie bez pomysłu na zycie Więcej kultury proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 97 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Babka zoba jak tu dawałaś czadu Zabieraj to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 97 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, BabkaBożaBezzębnica napisał: Oj naiwna naiwna naiwna Jak dziecko we mgle Jak goliat na pchle Mól w otchłani wód Który liczy wciąż na cud Nigdy mnom nie będziesz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 3 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Zabieraj to Nagle zabrakło dystansu i poczucia humoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 123 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Zabieraj to doceń carycę ze wywąchała ze coś jest nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Won jełopie bez pomysłu na zycie kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 68 Napisano 6 godzin temu Też się pomyliłam ale te multikonciarze to są no lify Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano 6 godzin temu ciekawe jaka Krejzolka ma ciipke, bym chcuial possac jej, jezyczek bym wkladaj do srodka i wiercil nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: doceń carycę ze wywąchała ze coś jest nie tak a caryca to ten carewicz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezzębnica 2 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: doceń carycę ze wywąchała ze coś jest nie tak Trzeba mieć wielkiego nocha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 97 Napisano 6 godzin temu I wielkiego pindocha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano 6 godzin temu ja ide spac juz padam, po tym xanie zmieszanym. szkoda ze jutro nie mam co robic tak by mi sie chcialo zasnac a teraz czuje bezsens, pewnie po przebudzeniu bede lezal 2 godziny i sobie wyobrazal ze leze z dziewczyna i sie przytulamy ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano 6 godzin temu Krejzolka a jak przypakuje i tu zdj powrzucam sylwetki, albo tobie na priv to pojedziesz ze mna na koncert ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 42 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, menelaos69 napisał: ogladalas film co wrzucilem? OSTATNIO OGLĄDAŁEM JAKIŚ PODCAST O TYPIE, KTÓRY NA NIELEGALNEJ SPRZEDAŻY SAMYCH TYLKO FILMÓW O AMPUTACJI KOOTASÓW (I TO WŚRÓD CHĘTNYCH NA TEN ZABIEG!), ZAROBIŁ PONAD... 400 TYS FUNTÓW DARKNET TO JEDNAK ŻYŁA ZŁOTA JAK KTOŚ NIE MA ZACHAMOWAŃ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano 6 godzin temu la la la Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano 6 godzin temu slodka krejzolka la la la la la Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano 6 godzin temu wczoraj ktos do mnie pisal ze mnie caluje w twarde krocze lol ale zasnalem i jak sie obudzilem to juz ban byl, ciekawe czy cos jeszcze pisala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano 6 godzin temu ehhhhh chcialbym miec dziewczyne ehhhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1102 Napisano 6 godzin temu Znajomy mówił że dobry bimber to taki co sie nie czuje procent że ma aż tyle i wchodzi dobrze a po chwili się pada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 944 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, caryca rzeczywistości tak napisał: W Allo Allo kelnerkokurtyzany okładały nazistów porami? tak, a o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 944 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Pisiorka pisiorka oglądać to chyba nie grzech dla mnie? jak jedynie w celu większego docenienia małżonka to nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezzębnica 2 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: tak, a o co chodzi? o ’Allo ’Allo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 247 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: tak, a o co chodzi? O użyteczność warzyw w sferze erotycznej. Nie samym bakłażanem człowiek żyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 247 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: jak jedynie w celu większego docenienia małżonka to nie Otóż to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 97 Napisano 6 godzin temu Kababanosa se użyj babofonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 3 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Nie samym bakłażanem człowiek żyje. Jest jeszcze cukinia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano 6 godzin temu paryska tutaka haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezzębnica 2 Napisano 5 godzin temu 49 minut temu, Kocopoł napisał: Też się pomyliłam ale te multikonciarze to są no lify Samo życie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 0 Napisano 5 godzin temu Jutro mi dojdzie 3 paczki jedna network adaptor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 0 Napisano 5 godzin temu I sobie kupie te eklerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach