Dwie inpostu tak 2 Napisano 12 godzin temu Serek wiejski ze szczypiorek i chlebek z piekarni huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 22 Napisano 12 godzin temu Wracam z market. Fajne promocje dziś w Biedronce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, RC_+ napisał: Wracam z market. Fajne promocje dziś w Biedronce. Zasilacz działa czyli 4,5x3mm to była wielkość wtyczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, Dwie inpostu tak napisał: Się wjeżdża się wjeżdża tak Żeby wyjąć trzeba włożyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 12 godzin temu Hej Dacz Hej Leżak i konkuterki poszłabym do brafitterki nie do rytmu nie do taktu podłączone dûpy do kontaktu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 22 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Dwie inpostu tak napisał: Zasilacz działa czyli 4,5x3mm to była wielkość wtyczki Zazwyczaj kwestia konektora w pre-bulidach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 22 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Hej Dacz Hej Leżak i konkuterki poszłabym do brafitterki nie do rytmu nie do taktu podłączone dûpy do kontaktu Siema, jak się ma rudy tygrys kanapowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 12 godzin temu Dopiero śniadanie jem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: Hej Dacz Hej Leżak i konkuterki poszłabym do brafitterki nie do rytmu nie do taktu podłączone dûpy do kontaktu Możemy zrobić bombelka i ciotka będzie wyskakiwac z kasy bo jest niespelnionom babciom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, RC_+ napisał: Siema, jak się ma rudy tygrys kanapowy? Nie aż taki kanapowy bo lubi wycieczki po płotach i sąsiadach zaplątując się w krzakach albo płotach kolczastych...xd śpi ze mną i nigdy mnie nie osikał, ma bardzo dobre maniery budzi mnie delikatnym miau i szturchaniem Edytowano 12 godzin temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 12 godzin temu Hhttps://ibb.co/yF7Vk8pQ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 22 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Nie aż taki kanapowy bo lubi wycieczki po płotach i sąsiadach zaplątując się w krzakach albo płotach kolczastych...xd śpi ze mną i nigdy mnie nie osikał, ma bardzo dobre maniery budzi mnie delikatnym miau i szturchaniem Kuzynka mi kiedyś mówiła, że jej kocur ją chce udusić, bo jak śpi, to jej się kładzie na twarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Kocopoł napisał: Hej Dacz Hej Leżak i konkuterki poszłabym do brafitterki nie do rytmu nie do taktu podłączone dûpy do kontaktu Musisz więcej ćwiczyć, na razie słabo wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, RC_+ napisał: Kuzynka mi kiedyś mówiła, że jej kocur ją chce udusić, bo jak śpi, to jej się kładzie na twarz Moja sooka się dopom przy twarzy pchala aż przejela poduszke jasiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 12 godzin temu Nie wiem kto mi pisze, i tak skrzynkę bloknieta mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Nie wiem kto mi pisze, i tak skrzynkę bloknieta mam. Umiem to ominąć jak dumbo chce pisać ale musi posłuchać mojej instrukcja bo to muszą zrobić obydwie strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 22 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Dwie inpostu tak napisał: Moja sooka się dopom przy twarzy pchala aż przejela poduszke jasiek Może piardem chciała budzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, RC_+ napisał: Może piardem chciała budzić? Nie bardziej plecami tylka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Dwie inpostu tak napisał: Umiem to ominąć jak dumbo chce pisać ale musi posłuchać mojej instrukcja bo to muszą zrobić obydwie strony nie chce z nikim priva, do tego trzeba specjalny nick mieć pewnie też bo ciągle blokują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: nie chce z nikim priva, do tego trzeba specjalny nick mieć pewnie też bo ciągle blokują. Nie trzeba można pisać na zablokowanej skrzynce to nowość it Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, RC_+ napisał: Może piardem chciała budzić? Ja miałem pekinczyka to taki jasiek byl idealny jak się zwinela w kulke Edytowano 12 godzin temu przez Dwie inpostu tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 22 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Dwie inpostu tak napisał: Ja miałem peniczyka to taki jasiek byl idealny jak się zwinela w kulke Ja miałem w dzieciństwie pinczera miniaturowego, też rudy, jak kot Dumbo. Straszny jeebaka był, ciągle uciekał i suuki zapładniał xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, RC_+ napisał: Ja miałem w dzieciństwie pinczera miniaturowego, też rudy, jak kot Dumbo. Straszny jeebaka był, ciągle uciekał i suuki zapładniał xD Moja sooka wszystkiech nogi roochala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gerwazy Rębajło 4 Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, Kocopoł napisał: nie chce z nikim priva, do tego trzeba specjalny nick mieć pewnie też bo ciągle blokują. to byłem ja zrobiłaś tutaj to samo, co ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 21 minut temu, Gerwazy Rębajło napisał: to byłem ja zrobiłaś tutaj to samo, co ostatnio A wiem, no i co...jajco. wielki problem ze zdjęciem kota. Edytowano 9 godzin temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gerwazy Rębajło 4 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, Kocopoł napisał: A wiem, no i co...jajco. wielki problem ze zdjęciem kota. odważnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Gerwazy Rębajło napisał: odważnie Ze strony normalnych i mądrzejszych niż reszta ludzkości nie ma się czego obawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gerwazy Rębajło 4 Napisano 8 godzin temu 14 minut temu, Kocopoł napisał: Ze strony normalnych i mądrzejszych niż reszta ludzkości nie ma się czego obawiać. A jak wiadomo, kafeteria słynie z takich osób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Gerwazy Rębajło napisał: A jak wiadomo, kafeteria słynie z takich osób. Przynajmniej tak sami o sobie twierdzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 8 godzin temu Zara wjedzie torcik i kabanos tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach