BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 5 godzin temu Bo inne mnie dziś nie satyfakcjonujo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 5 godzin temu Bo nic nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 5 godzin temu Midnajt snaks tak otwieram mejk nojz soł geryt aj łont midnajt snaks tak ajm gridi end aj dont ker Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 4 Napisano 5 godzin temu A tutaj mamy idealny przykład spirerd.. lenia umysłowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 5 godzin temu Stan upojenia alko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 4 godziny temu Paszoł won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Paszoł won Jest znacznie gorzej niż się spodziewałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, menelos69 napisał: Jest znacznie gorzej niż się spodziewałem. Oczekiwania to przekleństwo ziemian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Oczekiwania to przekleństwo ziemian Jestem gotowy dźwigać to brzemię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, menelos69 napisał: Jestem gotowy dźwigać to brzemię. Dźwigaj zatem. Siadam Ci na garba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Dźwigaj zatem. Siadam Ci na garba. Wirtualnie dźwigam cię za cуcki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, menelos69 napisał: Wirtualnie dźwigam cię za cуcki... Ajm tu perfekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Ajm tu perfekt Lola Pindola. Nawet cycków nie pokazała, lipa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, menelos69 napisał: Lola Pindola. Nawet cycków nie pokazała, lipa. Ale ma big mouth. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Ale ma big mouth. Cуcki first Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, menelos69 napisał: Cуcki first Będzie pindol bendo cycki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Będzie pindol bendo cycki Cwana gapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Ale ma big mouth. Mogą być z butelką wina pomiędzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, menelos69 napisał: Mogą być z butelką wina pomiędzy... To ty jesteś menelos. Ja nic nie pije. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 4 godziny temu Jestem przykładnym obywatelem który zara odleci spiulkolotem i wstanie z kurami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: To ty jesteś menelos. Ja nic nie pije. Czyli bez butelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 4 godziny temu Ja też nie pije chyba że kawę a w tureckim serialu było że baba pije kawę żeby się odstresować a Turas chciał ją zdominować i były oczka o koloru kûpy i sceny pełne seksualnego napięcia az poczułam ciarki żenady bo też pije kawę żeby się odstresować a wpadam w szał huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 4 godziny temu Marihulanem lepiej brac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Marihulanem lepiej brac A jednak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, menelos69 napisał: A jednak... Mam wlasno plantacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 4 godziny temu Nie podobajo mje się te podsmiechùjki w moim własnym temacie. Póki co zyje w wolnym kraju mogę zatem pic ćpać i wdychać więc do widzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Mam wlasno plantacje Co konkretnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, menelos69 napisał: Co konkretnie? Banany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 3 godziny temu Oraz drzewo allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 228 Napisano 3 godziny temu Twój, też doopy nie urywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach