oubli 13 Napisano 8 godzin temu z wami o tym rozmawiać, bo wiem, że rozważacie tu zagadnienia przełomowe. Dyskutuje się to o sraczce, pijaństwie i inych pilących sprawach, a ja mam temat całkiem z dooopy, ale może ktoś... Otóż jestem tak (wybitnie mądra), że przeczytałam książkę (sama). Książkę Elizy Kąckiej "Wczoraj byłaś zła na zielono ". Nagrodzoną "Nike", uznaną przez czytelników i krytyków. Ktoś też to zrobił? Tylko ja byłam taka głupia, że wydałam na to 49,49? I to jest smutna sprawa, nikt mi nie odda straconego czasu i pieniędzy. Książka spali się szybko i nie odda tyle energii cieplnej, co inne paliwo w tej cenie. .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 8 godzin temu Ja również zakupiłam takowa ale z 2024. Jak można palić ksiazki? Chora babofono Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 8 godzin temu Uwielbiam biografie różnych frikow I ...cow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 13 Napisano 8 godzin temu Ja też. Lubię podczytywać o życiu innych, o ich emocjach, ale ta książka to przegięcie. Podróż w głuszę wykolejonego umysłu. Świat widziany przez wiele pryzmatów, które autorka uważa za uniwersalne. Strasznie się zmęczyłam. Nie rozumiem fenomenu, się to dla mnie nie podoba. Oddam za chomiczka z kołowrotkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 8 godzin temu Ksiazki muszo być niekoszerne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 8 godzin temu Koszerne znaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, oubli napisał: Ja też. Lubię podczytywać o życiu innych, o ich emocjach, ale ta książka to przegięcie. Podróż w głuszę wykolejonego umysłu. Świat widziany przez wiele pryzmatów, które autorka uważa za uniwersalne. Strasznie się zmęczyłam. Nie rozumiem fenomenu, się to dla mnie nie podoba. Oddam za chomiczka z kołowrotkiem. Ale to muszom być głupoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Koszerne znaczy Ojej, a ja jadłam salami nad tą książką. Mam nadzieję, że to nie wpłynie na cenę sprzedaży. Że starczy mi na chomiczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 13 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ale to muszom być głupoty No nie muszom, ale som. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, oubli napisał: Ojej, a ja jadłam salami nad tą książką. Mam nadzieję, że to nie wpłynie na cenę sprzedaży. Że starczy mi na chomiczka. To już jest haram skażone. A na co komu chomik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 316 Napisano 8 godzin temu Kto teraz książki czyta i trza było jakieś streszczenie w necie przeczytać a później udawać że się przeczytało książkę , bo kto to sprawdzi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 8 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 13 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: To już jest haram skażone. A na co komu chomik Chomiczek może zdechnąć, a na to jest dwa dni urlopu okolicznościowego, jeśli da się mu swoje nazwisko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, oubli napisał: Chomiczek może zdechnąć, a na to jest dwa dni urlopu okolicznościowego, jeśli da się mu swoje nazwisko. To bym brała z 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, oubli napisał: Chomiczek może zdechnąć, a na to jest dwa dni urlopu okolicznościowego, jeśli da się mu swoje nazwisko. Też lubię chomiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 13 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Kto teraz książki czyta i trza było jakieś streszczenie w necie przeczytać a później udawać że się przeczytało książkę , bo kto to sprawdzi . Myślałam, że te kanary co sprawdzają bilety w komunikacji miejskiej, to po godzinach przepytują z książek w necie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: To bym brała z 10 Wydała byś na łazienkę 45tys ja bym wolał sřac do wiadra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 316 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, oubli napisał: Myślałam, że te kanary co sprawdzają bilety w komunikacji miejskiej, to po godzinach przepytują z książek w necie. Komunikacja miejska tam zwykle śmierdzi i patrząc z boku trzeba stawiać na komfort zamiast się narażać na nieprzyjemności psychiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Wydała byś na łazienkę 45tys ja bym wolał sřac do wiadra No ja nie wole więc jak bym miała to bym wydala. W trumnie i tak się nie zesråsz z pieniędzmi bo cię okradno i tak w zakladzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: No ja nie wole więc jak bym miała to bym wydala. W trumnie i tak się nie zesråsz z pieniędzmi bo cię okradno i tak w zakladzie Ale 4 lata bez pracy bym se wolał być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 98 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Ale 4 lata bez pracy bym se wolał być Ja tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 13 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Komunikacja miejska tam zwykle śmierdzi i patrząc z boku trzeba stawiać na komfort zamiast się narażać na nieprzyjemności psychiczne. Zapraszam na parking pracowniczy pod dużą firmą. Dziś, żeby być pierwszym i stanąć na dobrym stanowsku (albo na jakimkolwiek) to trzeba spać w samochodzie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 13 Napisano 8 godzin temu Uciekam dzieciaki. Mła, mła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, oubli napisał: Zapraszam na parking pracowniczy pod dużą firmą. Dziś, żeby być pierwszym i stanąć na dobrym stanowsku (albo na jakimkolwiek) to trzeba spać w samochodzie, Zbierz 20 rachunków za taxi a potem wystąp o zwrot pieniędzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Ja tez Widziałem raz wiadro kibel w hipermarket za 39.99 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 316 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, oubli napisał: Zapraszam na parking pracowniczy pod dużą firmą. Dziś, żeby być pierwszym i stanąć na dobrym stanowsku (albo na jakimkolwiek) to trzeba spać w samochodzie, Urоki dużego miasta i rower kupić albo hulajnogę, bo wszystko się da obejść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noble 3 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, oubli napisał: z wami o tym rozmawiać, bo wiem, że rozważacie tu zagadnienia przełomowe. Dyskutuje się to o sraczce, pijaństwie i inych pilących sprawach, a ja mam temat całkiem z dooopy, ale może ktoś... Otóż jestem tak (wybitnie mądra), że przeczytałam książkę (sama). Książkę Elizy Kąckiej "Wczoraj byłaś zła na zielono ". Nagrodzoną "Nike", uznaną przez czytelników i krytyków. Ktoś też to zrobił? Tylko ja byłam taka głupia, że wydałam na to 49,49? I to jest smutna sprawa, nikt mi nie odda straconego czasu i pieniędzy. Książka spali się szybko i nie odda tyle energii cieplnej, co inne paliwo w tej cenie. .... Wystarczy, że kupiłam i zaczęłam 'ten się śmieje, kto ma zęby ', zeszłoroczną nagrodę i się negatywnie zaskoczyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1659 Napisano 8 minut temu 8 godzin temu, oubli napisał: Ja też. Lubię podczytywać o życiu innych, o ich emocjach, ale ta książka to przegięcie. Podróż w głuszę wykolejonego umysłu. Świat widziany przez wiele pryzmatów, które autorka uważa za uniwersalne. Strasznie się zmęczyłam. Nie rozumiem fenomenu, się to dla mnie nie podoba. Oddam za chomiczka z kołowrotkiem. Niestety ale to już trwa od jakiegoś czasu. To, to znaczy fenomen nagradzanych dzieł, którym coraz dalej od wybitnych. Nie czytałam książki, o której piszesz. Chciałam napisać, że wyrosłam z czytania pozycji bestsellerowych i tych co wypada znać, ale to tylko wymówka dla rozleniwienia intelektualnego. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1659 Napisano 5 minut temu Co do samego czytania, nikt nikogo nieodpytuje z lektur w dorosłym życiu, ale jeśli ktoś czyta to to widać. To, że ktoś nie czyta niestety też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach