Spaghetti .... 189 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Zagramy coś .... Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1109 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Spaghetti .... napisał: Zagramy coś .... Możemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 241 Napisano 2 godziny temu Fajnie wpada w ucho 🫶 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 189 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Możemy Spoko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 189 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Fajnie wpada w ucho 🫶 Niezła, dawno Cię nie widziałem Madzia, jak tam urlop nad morzem udany ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 189 Napisano 2 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1109 Napisano 2 godziny temu 48 minut temu, Spaghetti .... napisał: Spoko Ta mi sie dzisiaj spodobała. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 241 Napisano 2 godziny temu 42 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Niezła, dawno Cię nie widziałem Madzia, jak tam urlop nad morzem udany ? Cieszę się, że też się cieszysz Jutro się pakuję i wracam, bo niestety wszystko co dobre się kończy. Poza tym koniec miesiąca i dużo pracy mnie czeka, więc mało mogę się tutaj pojawiać A z tamtego kawałka zrobiłam sobie dzwonek na telefon i nawet wpadł mi w oko ten mołdawski piosenkarz 🫶 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 189 Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, Onaaaa napisał: Ta mi sie dzisiaj spodobała. Fajna i przypomniałaś mi o tej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 189 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 26 minut temu, 250GodzinTak napisał: Cieszę się, że też się cieszysz Jutro się pakuję i wracam, bo niestety wszystko co dobre się kończy. Poza tym koniec miesiąca i dużo pracy mnie czeka, więc mało mogę się tutaj pojawiać A z tamtego kawałka zrobiłam sobie dzwonek na telefon i nawet wpadł mi w oko ten mołdawski piosenkarz 🫶 Nie kozacz Madzia, a gdzie twoja koleżanka Minnie ? Niestety zanm i ten ból, ale nowe horyzonty czekają takie życie. Spoko, tylko się nie przepracuj, bo 250h na mce to nawet mi się nie śniło Młodawski mówisz, całe szczęście, że nie mongolski, bo ja ani do jednego ani do drugiego kalibru nie należę Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 189 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach