Kochanek z Podlasia 2 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Edytowano 9 godzin temu przez Kochanek z Podlasia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 14 Napisano 8 godzin temu Nigdy nie byłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 250 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Nigdy nie byłem Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 103 Napisano 8 godzin temu Ciekawe z czego zapłacisz jak bd miał wypadek i pobyt w szpitalu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 10 Napisano 7 godzin temu 33 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Ciekawe z czego zapłacisz jak bd miał wypadek i pobyt w szpitalu Będzie przecież bardzo bogaty gdyż ciężko pracuje nad apką. No chyba, że to typowa dla Leżaka konfabulacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 14 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Ciekawe z czego zapłacisz jak bd miał wypadek i pobyt w szpitalu Z pieniędzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 250 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Z pieniędzy Jeżeli nie masz ubezpieczenia, to będziesz musiał pokryć koszty leczenia z własnej kieszeni, a wiadomo, że tam jest dziura budżetowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 14 Napisano 6 godzin temu 35 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jeżeli nie masz ubezpieczenia, to będziesz musiał pokryć koszty leczenia z własnej kieszeni, a wiadomo, że tam jest dziura budżetowa U mnie jest pełna sakiewka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henry_Chinaski 13 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: U mnie jest pełna sakiewka Jak trzepiesz to się robi pusta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 12 Napisano 6 godzin temu 23 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: U mnie jest pełna sakiewka To musi być bardzo mała sakiewka taka tyci tyci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 14 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: To musi być bardzo mała sakiewka taka tyci tyci Kilkadziesiąt tysięcy złotych bo już wliczam ziemię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 1 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Henry_Chinaski napisał: Jak trzepiesz to się robi pusta XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach