Spaghetti .... 191 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Zagrajmy coś .... Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1111 Napisano 3 godziny temu Tak połuchajmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 191 Napisano 3 godziny temu Ok Złośnico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 191 Napisano 2 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1111 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Spaghetti .... napisał: ... ... ta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 191 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Onaaaa napisał: ... ta Wiem, ale bez forsy się żyć niestety normalnie nie da 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 191 Napisano 2 godziny temu Skoro o kasie mowa ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1111 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, Spaghetti .... napisał: Skoro o kasie mowa ... Byłeś na szkolnym spotkaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 191 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Byłeś na szkolnym spotkaniu? Nie, byłem wtedy w innym terenie i zjazd mi był nie po drodze, ale szkołę dobrze wspominam szczególnie podstawówkę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1111 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie, byłem wtedy w innym terenie i zjazd mi był nie po drodze, ale szkołę dobrze wspominam szczególnie podstawówkę Ja byłam. Ta jest fajna: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 191 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Ja byłam. Ta jest fajna: Spoko, ja aktorem nie zostałem, ale: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach