jmin jack 1 Napisano 3 godziny temu Nikt mnie nie szanuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 103 Napisano 3 godziny temu Jakie forum tacy ludzie a ty marzysz o cudzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 1 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Jakie forum tacy ludzie a ty marzysz o cudzie Pisali mi wczoraj ze lezak jest zabawny a ja jestem nudny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 103 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, jmin jack napisał: Pisali mi wczoraj ze lezak jest zabawny a ja jestem nudny Przejmujesz się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Przejmujesz się? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 14 Napisano 1 godzinę temu Bo widzisz ja wszystkim tu płacę taka moja tajemnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach