RC_+ 31 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Standardy tokijskie. Edytowano 7 godzin temu przez RC_+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 7 godzin temu Mam zsyp i widziałem takie mieszkanie na tiktoku czy dałbym radę tak wolałbym w takim niż pracować Do życia nie jest dużo potrzebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: To tylko niewinne pytanie było. Bylam ciekawa jaki lubisz sport. Taka podłogi nam się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 7 godzin temu Marnotrawstwo miejsca ja bym zrobił sofe tv wywalil pralke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 31 Napisano 7 godzin temu Typ płaci na nasze 1030 zł na m-c za wynajem, bez wliczania opłat za media Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 31 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Marnotrawstwo miejsca ja bym zrobił sofe tv wywalil pralke Azjaci są z reguły schludni, Koreańczycy, Japończycy, tam jest mocno społecznie nieakceptowane bycie brudasem, także musi pralkę mieć. Tam jak masz kołnierzyk źle doprasowany to zaraz opieepszsz od managera. Edytowano 7 godzin temu przez RC_+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, RC_+ napisał: Typ płaci na nasze 1030 zł na m-c za wynajem, bez wliczania opłat za media Widziałem typa spał w namiocie w Szwajcarii, zbieral winogron po miesiącu odlozyl 32tyś zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 7 godzin temu Wielu by się przydało taka klitka rok pracy i mieszkanie niż 30lat pracy i kredyt hipoteczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 7 godzin temu Ma wszystko co trzeba, ciekawe jaki widok za oknem, myślałam że gorsze będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 7 godzin temu U mnie nie wiem jak będzie ze zsypem pewnie tylko na czarno mógłbym sprzedać komuś z bloku za kilkadziesiąt tysięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 31 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Wielu by się przydało taka klitka rok pracy i mieszkanie niż 30lat pracy i kredyt hipoteczny Mógłbyś swoje wynajmować i mieszkać pod namiotem, a z mieszkania czerpać dochód pasywny na czysto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Ma wszystko co trzeba, ciekawe jaki widok za oknem, myślałam że gorsze będzie Dumbo u mnie też by miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 31 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Ma wszystko co trzeba, ciekawe jaki widok za oknem, myślałam że gorsze będzie W Hong Kongu to są straszne wynajmy... Tokio ludziom wynajmuje klitki, ale z jako takimi standardami, bo w Hong Kongu dosłownie nory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, RC_+ napisał: Mógłbyś swoje wynajmować i mieszkać pod namiotem, a z mieszkania czerpać dochód pasywny na czysto. Tak albo wynająć mieszkanie w tanszym mieście jak u jeza podobno som miejsca w Polsce gdzie się płaci za wynajem 600 czyli tyle co ja za czynsz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 31 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Tak albo wynająć mieszkanie w tanszym mieście jak u jeza podobno som miejsca w Polsce gdzie się płaci za wynajem 600 czyli tyle co ja za czynsz Albo znaleźć jakąś zdesperowaną kobietę, zamieszkać u niej i z mieszkania czerpać kasę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, RC_+ napisał: Albo znaleźć jakąś zdesperowaną kobietę, zamieszkać u niej i z mieszkania czerpać kasę. Nie majom jaj bo by się zagralo moim na giełdzie w dnie bessy... Myślałem że anastazja jest odwazna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 31 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Myślałem że anastazja jest odwazna Trochę jest, bo w każdej chwili może wpaść na ruuchanko jakiś wariat z nożem ukrytym w gaciach... różnie bywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, RC_+ napisał: Trochę jest, bo w każdej chwili może wpaść na ruuchanko jakiś wariat z nożem ukrytym w gaciach... różnie bywa. Bała się takiego rozwiązania problemu bo by się okazało że cała jej prostytucja była na darmo gdyby mieszkanie pomnożyć na giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 31 Napisano 6 godzin temu Dobra, podnosimy level wyżej... a w takim apartamencie dalibyście radę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 270 Napisano 6 godzin temu Wszystko na wyciągnięcie ręki Automat mi się podoba i nic więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 31 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wszystko na wyciągnięcie ręki Automat mi się podoba i nic więcej Teraz jest moda na pralki z ogromnymi drzwiami. W sumie jestem za... i tak lepsze do oglądania niż telewizja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1119 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Taka podłogi nam się podoba Panele czy jaka podłoga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 15 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Tak albo wynająć mieszkanie w tanszym mieście jak u jeza podobno som miejsca w Polsce gdzie się płaci za wynajem 600 czyli tyle co ja za czynsz Myślisz jak rasowy biznesmen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 12 Napisano 4 godziny temu Jakby miał być sexik z Dżaponką to jakoś bym się wmieścil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach