Apelowa2 1 Napisano 7 godzin temu Raczej tutaj jedynie można zaobserwować odstępstwo od powszechnie uznanej normy psychologicznej szeroko pojętej przez ludzkość... Co to znaczy? Że są tutaj ludzie, którzy życie uczuciowe być może budują jedynie w życiu prywatnym, a tu dają świadectwo jak podłe i ZESPUTE JEST ŻYCIE, BEZ NADZIEI NA NORMALNOŚĆ. POWODZENIA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 254 Napisano 7 godzin temu Kuźwa. To prawda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 2 Napisano 6 godzin temu 21 minut temu, Baba napisał: Kuźwa. To prawda... Dasz wiarę, że po 22 w Polsce nie sprzedają winśk? Ale na szczęście mam silę przekonywania na ORLEN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 5 godzin temu Ja jestem romantyczny ale szukam ładnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 49 Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, czeski gangus napisał: Dasz wiarę, że po 22 w Polsce nie sprzedają winśk? I bardzo dobrze. Jednak nie na darmo należało się do Krucjaty Wyzwolenia Człowieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 49 Napisano 2 godziny temu Jeszcze zlikwidować wszystkie papierosy i zmusić palaczy do odwyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach