Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Dwa spełnienia tak

Nowy projekt przeróbka ps4

Polecane posty

To akurat mądry wybór. A zamiast tego projektora czy co tam bierz switcha hackowalnego używanego i zobaczysz jaką będziesz miał genialną bibliotekę. Granie w łóżku na handheldzie to inna jakość zupełnie.

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Leżak zrobił coś istotnego i ważnego odcinek 2469.

Czy ja wiem zarobiłem dzisiaj 600, wydałem 150 na komode, sprawdziłem ofw w dwóch konsolach 

18 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Leżak zrobił coś istotnego i ważnego odcinek 2469.

No prawie, bo ma zbyt nowy firmware w PS4 to nie da się zrobić jailbreak'a. A tak miałby zabawę fajną na wieczór. Ja np swego czasu bardzo lubiłem hackować konsole. Nitendo Wii się fajnie wgrywa homebrew channel. 😉

Przed chwilą, RC_+ napisał:

No prawie, bo ma zbyt nowy firmware w PS4 to nie da się zrobić jailbreak'a. A tak miałby zabawę fajną na wieczór. Ja np swego czasu bardzo lubiłem hackować konsole. Nitendo Wii się fajnie wgrywa homebrew channel. 😉

No wii zrobiłem siostrzeniec 

Tak bylby ekscytujący wieczór szkoda 

5 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał:

No wii zrobiłem siostrzeniec 

Tak bylby ekscytujący wieczór szkoda 

Pierwsze wersje Switcha, sprzed wersji OLED i Mini, się fajnie hackuje, na zasadzie hardwerowym, bo tam jest luka bezpieczeństwa w chipie nvidii... więc się robić taki myk z joyconami i dość łatwo robisz sobie całkiem odblokowany system.

6 minut temu, RC_+ napisał:

Ai dzisiaj coś wzięło że nie może doradzać oczywiście ten gpt5 to ja mówię czemu bronisz korporacji ... a ona bo eula a ja mówię eule se można wsadzic żadna umowa korporacji nie stoi ponad prawem ue do kopii zapasowej czy wgrania oprogramowania jakiego się chce na wlasnom konsole...

Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał:

Ai dzisiaj coś wzięło że nie może doradzać oczywiście ten gpt5 to ja mówię czemu bronisz korporacji ... a ona bo eula a ja mówię eule se można wsadzic żadna umowa korporacji nie stoi ponad prawem ue do kopii zapasowej czy wgrania oprogramowania jakiego się chce na wlasnom konsole...

maszyna, nie człowiek, więc robi co jej korpo każe. 

Przed chwilą, RC_+ napisał:

maszyna, nie człowiek, więc robi co jej korpo każe. 

Na nowym czacie jak się zepsul ten gpt5 to już mi doradzala 4 czy tam 5 mini lepsza ta 5 jest beznadziejna 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować