Apelowa2 1 Napisano 4 godziny temu (edytowany) nikczemniku? nigdy ci nie wybacze! Edytowano 4 godziny temu przez Apelowa2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 3 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Apelowa2 napisał: bandziorze? zbanowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Apelowa2 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, czeski gangus napisał: zbanowana wzajemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 34 Napisano 4 godziny temu W sypialni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 1 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, czeski gangus napisał: zbanowana Pomarzyć możesz. Mam was w dupje po prostu. Znudziłam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pսchacz 2 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, 0dbytBabkiBożej napisał: Pomarzyć możesz. Mam was w dupje po prostu. Znudziłam się. Defekuję na ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pսchacz napisał: Defekuję na ciebie. To tylko twoja wyobraźnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pսchacz 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 0dbytBabkiBożej napisał: To tylko twoja wyobraźnia. Obetrzyj twarz z ցównа. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pսchacz napisał: Obetrzyj twarz z ցównа. Zabłysnąłeś, kaleko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 327 Napisano 4 godziny temu To jest ta wariatka E.. W sensie autorka tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Apelowa2 1 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, xDxDxDxD napisał: To jest ta wariatka E.. W sensie autorka tematu. mówisz o sobie psycholu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pսchacz 2 Napisano 3 godziny temu 36 minut temu, Apelowa2 napisał: mówisz o sobie psycholu? O Odbycie zapewne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1122 Napisano 2 godziny temu 44 minuty temu, Apelowa2 napisał: mówisz o sobie psycholu? O autorce tematu tak napisała to trzeba czytać ze zrozumieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 327 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Apelowa2 napisał: mówisz o sobie psycholu? Wiedziałam. Zresztą nie potrzebne było twoje potwierdzenie, masz dość rozpoznawalny styl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach