rush2112 0 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Przyrzekam, że od 2020 wzrasta nienawiść do kobiet. Ciekawa jestem czemu. Ani nie wiązałam się z obcokrajowcami, ani innej rasy, ani nawet Polakami. Jestem obojętna na wszystko. Nawet niezaszczepiona na covida (co gunwo kogo winno obchodzić). Dlaczego tak w Polsce nienawidzą kobiet? Albo stąd wyemigruję, albo sczeznę. Mam depresję, straciłam moje ukochany hobby, pozwólcie iż wyjaśnię: Nawet z fanklubu Rush i rocka progresywnego mnie wyrzucili, bo naganiałam na to, aby Rush do Polski zajechał z Aniką Nilles na koncert. Edytowano 8 godzin temu przez rush2112 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rush2112 0 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Robi się gorzej, deepfake'i, AI wykorzystują wizerunek niewinnych kobiet do obrzydliwego pr0n0 Edytowano 8 godzin temu przez rush2112 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1122 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Kto nienawidzi? Przybysze z obcej planety? Edytowano 8 godzin temu przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rush2112 0 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: Kto nienawidzi? Przybysze z obcej planety? Nie gaś mnie. Robią podwaliny na coraz to bardzie uderzające w kobiety prawa, żeby nas kontrolować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1122 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, rush2112 napisał: Nie gaś mnie. Robią podwaliny na coraz to bardzie uderzające w kobiety prawa, żeby nas kontrolować. Jaki sposób nas kontrolują? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rush2112 0 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jaki sposób nas kontrolują? No tak, wyborczyni prawicowych partii to skąd ma wiedzieć? Edytowano 7 godzin temu przez rush2112 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1122 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, rush2112 napisał: No tak, wyborczyni prawicowych partii to skąd ma wiedzieć? Akurat polityka mnie nie interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rush2112 0 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Akurat polityka mnie nie interesuje Ale polityka interesuje się tobą i twoim życiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach