Spaghetti .... 195 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Gramy, a ty kasuj jak chcesz kimkoliwiek jesteś, mam to z tyłu Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 195 Napisano 5 godzin temu Ortografię również ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1122 Napisano 5 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 195 Napisano 4 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1122 Napisano 4 godziny temu Ta jest najlepsza. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 27 Napisano 4 godziny temu Dobry wieczór 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 27 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Spaghetti .... napisał: Gramy, a ty kasuj jak chcesz kimkoliwiek jesteś, mam to z tyłu Faktycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 195 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Ta jest najlepsza. Niby tak, ale... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 195 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Margherite napisał: Faktycznie Dobry wieczór Gretta Jak się masz ? Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1122 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Niby tak, ale... Ale takie dziwne są najfajniejsze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 195 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Ale takie dziwne są najfajniejsze W sumie tak Magi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 27 Napisano 3 godziny temu 25 minut temu, Spaghetti .... napisał: Dobry wieczór Gretta Jak się masz ? Raz lepiej raz gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 195 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Margherite napisał: Raz lepiej raz gorzej. Mam nadzieję, że bardziej lepiej. Też mam pod górkę, ale spoko ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 195 Napisano 3 godziny temu . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 195 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach