Margherite 27 Napisano 4 godziny temu .... był piękny dzień. Złota polska jesień, wczoraj też. Jutro deszcze i zimno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 1 Napisano 4 godziny temu Taki mamy klimat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1122 Napisano 4 godziny temu No niestety ale jutro piątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: No niestety ale jutro piątek Właśnie dobrze bo bliżej do wolnego weekendu i groby się posprząta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1122 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Get Out napisał: Właśnie dobrze bo bliżej do wolnego weekendu i groby się posprząta. Tutaj gdzie mieszkam praktycznie nie mam grobów bliskich. Tylko babcia której nawet nie pamiętam. Edytowano 4 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tutaj gdzie mieszkam praktycznie nie mam grobów bliskich. Tylko babcia której nawet nie pamiętam. No ja się trochę wykosztuje i najezdże, a będą problemy z miejscem do parkowania i najwięcej wypadków akurat w to święto . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1122 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Get Out napisał: No ja się trochę wykosztuje i najezdże, a będą problemy z miejscem do parkowania i najwięcej wypadków akurat w to święto . Czasem jeździłam do wawy ale stwierdziłam że to bez sensu. Mozna w inny dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czasem jeździłam do wawy ale stwierdziłam że to bez sensu. Mozna w inny dzień. Pijanych się tylko obawiam , bo są jak kamikadze. Dobrej nocy kosmitko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 27 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Tutaj gdzie mieszkam praktycznie nie mam grobów bliskich. Tylko babcia której nawet nie pamiętam. Ja pamiętam i dziadka i babcię, miałam 10 lat jak poumierali. Mam ich na miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1122 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Pijanych się tylko obawiam , bo są jak kamikadze. Dobrej nocy kosmitko. Dasz radę, dobrze jeździsz. Miłych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1122 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Margherite napisał: Ja pamiętam i dziadka i babcię, miałam 10 lat jak poumierali. Mam ich na miejscu. Od strony mamy umarli kiedy miałam rok. Od strony taty babcia umarła gdzumy miałam 4 lata i pamiętam ją przez mgłę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 27 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Od strony mamy umarli kiedy miałam rok. Od strony taty babcia umarła gdzumy miałam 4 lata i pamiętam ją przez mgłę Bardzo wczas, chyba że mieli Ciebie późno. Od strony matki to miałam 33 lata jak babcia zmarła a dziadek z kolei 10 lat przezył babcię. Edytowano 3 godziny temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1122 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Bardzo wczas, chyba że mieli Ciebie późno. Od strony matki to miałam 33 lata jak babcia zmarła a dziadek z kolei 10 lat przezył babcię. Jestem najmłodsza, mam 3 braci. No wcześnie umarli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach