Myrtle Gordon 23 Napisano 13 godzin temu Elegancko i z klasą jak zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 23 Napisano 13 godzin temu Nie wkleiło się 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 23 Napisano 13 godzin temu Ach… always… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 3 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, Myrtle Gordon napisał: Elegancko i z klasą jak zawsze. No tak średnio raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1127 Napisano 12 godzin temu Jak Ferdynand Kiepski. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 23 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Śliwka w Majonezie napisał: No tak średnio raczej. U ciebie z pewnością. Mi lejdi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 12 godzin temu najlepsza wersja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: U ciebie z pewnością. Mi lejdi. co pijesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 17 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: U ciebie z pewnością. Mi lejdi. Co kto lubi. Dla mnie nic specjalnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 17 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, jmin jack napisał: co pijesz? Coś mocnego zapewne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1127 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Coś mocnego zapewne. Mocny full. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 17 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mocny full. Mocny full nie jest mocny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Mocny full. waldus bedzie w fame mma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 23 Napisano 12 godzin temu Ze strąkami pisać nie będę. Madzia, a Ty gdzie się chowasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1127 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, jmin jack napisał: waldus bedzie w fame mma Wiem w listopadzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1127 Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Mocny full nie jest mocny. To czemu nazwali mocny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 17 Napisano 11 godzin temu Tak działa komercja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 11 godzin temu 18 minut temu, Onaaaa napisał: Wiem w listopadzie. zniszcza go tam psychicznie, bedzie drugi ozdoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 23 Napisano 11 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Myrtle Gordon napisał: Ze strąkami pisać nie będę. Madzia, a Ty gdzie się chowasz? ja tez jestem trąk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 10 godzin temu .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 10 godzin temu 16 minut temu, Myrtle Gordon napisał: co pijesz, Priscilla ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 23 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, jmin jack napisał: co pijesz, Priscilla ? Kończę Chardonnay, czekam, aż kolega przyjedzie z asortymentem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: Kończę Chardonnay, czekam, aż kolega przyjedzie z asortymentem. ojej, i tak bez kolegi zaczelas pic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 10 godzin temu dosc peedalstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 23 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, jmin jack napisał: ojej, i tak bez kolegi zaczelas pic ? Tak, bez kolegi. Nikomu sie tłumaczyć nie musze. A kolega gej, więc bedzie psiapsi spotkanie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 10 godzin temu 0:03 to Keanu REEves? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Tak, bez kolegi. Nikomu sie tłumaczyć nie musze. A kolega gej, więc bedzie psiapsi spotkanie. haha, nie bedzie wkladania ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 23 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, jmin jack napisał: haha, nie bedzie wkladania ? Jesteś obrzydliwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Jesteś obrzydliwy. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach