jumpin jack 4 Napisano 7 godzin temu ja jestem osoba niepracujaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 4 Napisano 7 godzin temu maz jest wplywowy i zarabia na tyle duzo ze moze utrzymac mnie i gosposie, bo zycie nie polega na sprzataniu domu, wy wiesniaki z iQ 80 nigdy tego nie pojmiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 4 Napisano 7 godzin temu pisowkie skooorwysyny !!!!!!11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 40 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, jumpin jack napisał: ja jestem osoba niepracujaca Bierna zawodowo Osoby bierne zawodowo to osoby, które nie pracują zawodowo i nie poszukują aktywnie pracy, w tym studenci, emeryci, osoby zajmujące się domem oraz osoby niezdolne do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 32 Napisano 6 godzin temu Jestem …. Świadoma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 4 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Bierna zawodowo Osoby bierne zawodowo to osoby, które nie pracują zawodowo i nie poszukują aktywnie pracy, w tym studenci, emeryci, osoby zajmujące się domem oraz osoby niezdolne do pracy. ja nie jestem zadna z tych, bo meza stac na gosposie i to ona sprzata w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 283 Napisano 6 godzin temu Jprd co się tutaj dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 42 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, jumpin jack napisał: maz jest wplywowy i zarabia na tyle duzo ze moze utrzymac mnie i gosposie, bo zycie nie polega na sprzataniu domu, wy wiesniaki z iQ 80 nigdy tego nie pojmiecie ZALECIAŁO VIBEM NOXELII GRUBO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 32 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jprd co się tutaj dzieje? Madzia obrażają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jprd co się tutaj dzieje? najeeebaam sie , a co az tak widac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 283 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Madzia obrażają Nie wiadomo, czy to procenty robią swoje, czy komuś leki się skończyły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 65 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jprd co się tutaj dzieje? Twoja kumpela się ostro porobiła i szaleje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 40 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, jumpin jack napisał: ja nie jestem zadna z tych, bo meza stac na gosposie i to ona sprzata w domu Ustawodawcy chodziło o fioota ale musieli napisać elokwencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 32 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie wiadomo, czy to procenty robią swoje, czy komuś leki się skończyły Komuś leki się skończyły. Francuska znowu swój bełkot zaczęła przy akompaniamencie królika i rzuciły się na mnie co już usunięte zostało i jak zwykle zaczął się temat racic. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 283 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Komuś leki się skończyły. Francuska znowu swój bełkot zaczęła przy akompaniamencie królika i rzuciły się na mnie co już usunięte zostało i jak zwykle zaczął się temat racic. Znowu racice? A gołąbki i krówki też brały w tym udział? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jetzt judenfrei 0 Napisano 5 godzin temu co to za infantylny prostak ten jukon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 32 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, jukon tworki welcome napisał: Tematy pokasowane to już masz amnezję co ty najeeebana sama odpierdaaalałaś No niby co? Żałosny zgredzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 65 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: No niby co? Żałosny zgredzie. Szkoda ze nikt nie porobił skrinów pijaczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 32 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Znowu racice? A gołąbki i krówki też brały w tym udział? Hahahaha. Nie, nocnej poczwary piszącej z „czymkolwiek” tym razem zabrakło. Za to była paryska i ohydny tirowiec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, jukon tworki welcome napisał: Szkoda ze nikt nie porobił skrinów pijaczko Nie utrudniaj sradzi jak ona miałaby zareagować na te skriny, wyczulona na alkoholizm kafeterian to sporej postury kobita będzie jej ciężko zrobić fikołka jak zobaczy jak sie psiapsi narąbała ostro Edytowano 5 godzin temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 3 godziny temu paryska tutka belkot zaczela przy akompanienencie krulika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, draże korsarze napisał: Nie utrudniaj sradzi jak ona miałaby zareagować na te skriny, wyczulona na alkoholizm kafeterian to sporej postury kobita będzie jej ciężko zrobić fikołka jak zobaczy jak sie psiapsi narąbała ostro krejzolku moge pytanko zadac na priv ? hehs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach