Kocopoł 87 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Margherite napisał: A tak poza nawiasem to jak smakuje śliwka w majonezie? To jakiś troll Edytowano 9 godzin temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 40 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Wierzysz w to, czy powtarzasz po innych? A tak poza nawiasem to jak smakuje śliwka w majonezie? C h u i o wo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 40 Napisano 9 godzin temu Jestem człowiekiem tylko !!!!!!! Czy Balice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 98 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Wierzysz w to, czy powtarzasz po innych? A tak poza nawiasem to jak smakuje śliwka w majonezie? Według Ciebie takie posty pisze osoba trzeźwa? To gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Margherite napisał: Gina nigdy tak nie była. Z Madzialeną się zmówiły że tak będzie grać. I gra Bo tu nuda jest. Albo alkoholizm postępuje. Ona tu kiedys wpadała napisać 3 posty i spadała na 2 miesiące. A teraz degrengolada 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 98 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: To jakiś troll Obawiam się, że tu po prostu naprawdę jest aż taki psychiatryk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 40 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Według Ciebie takie posty pisze osoba trzeźwa? To gratulacje Jestem osobą świadoma a tobie radzę schować sie do nory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 98 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Jestem osobą świadoma a tobie radzę schować sie do nory. A ja tobie zgłosić się do najbliższej poradni leczenia uzależnień, bo już pewnie jesteś na etapie, gdy otoczenie zaczyna zauważać, że pijesz. Możesz nie utrzymać pracy, nawet jeśli ją w końcu dostaniesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajonc zly 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: A ja tobie zgłosić się do najbliższej poradni leczenia uzależnień, bo już pewnie jesteś na etapie, gdy otoczenie zaczyna zauważać, że pijesz. Możesz nie utrzymać pracy, nawet jeśli ją w końcu dostaniesz. odp w moim watku ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 40 Napisano 9 godzin temu Radzę sobie w życiu. Kiedyś byłam w związku chłop apodyktyczny mnie trzymał wydawało się mu w ryzach ale się UWOLNIŁAM i oto macie Ginę w NAJCZYSTRZEJ postaci … czy ja lubicie czy nie… ale ja miałam dość UCIEMIĘŻENIA … oceniajcie lub nie …. Jestem sobą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 32 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, KróliczekZły napisał: Według Ciebie takie posty pisze osoba trzeźwa? To gratulacje Przecież od czego jest gra? Nie takie spece tu były. Może jest jednym z nich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 495 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Margherite napisał: Wierzysz w to, czy powtarzasz po innych? A tak poza nawiasem to jak smakuje śliwka w majonezie? Wierzę w to, co widzę. A skąd mam wiedzieć jak smakuje? Moje kubki smakowe jeszcze nie wylądowały w psychiatryku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 32 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, zajonc zly napisał: odp w moim watku ? zajonc zly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 32 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Wierzę w to, co widzę. A skąd mam wiedzieć jak smakuje? Moje kubki smakowe jeszcze nie wylądowały w psychiatryku. Pojawił się tutaj taki nick Śliwka w Majonezie.Nie Twój? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 87 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: Radzę sobie w życiu. Kiedyś byłam w związku chłop apodyktyczny mnie trzymał wydawało się mu w ryzach ale się UWOLNIŁAM i oto macie Ginę w NAJCZYSTRZEJ postaci … czy ja lubicie czy nie… ale ja miałam dość UCIEMIĘŻENIA … oceniajcie lub nie …. Jestem sobą Weź uciekaj stąd jak ci słabiej bo chyba jesteś podatna na opinie i ci wchodzi na psyche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 495 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Pojawił się tutaj taki nick Śliwka w Majonezie.Nie Twój? Nie mój. Ale widziałam na sąsiednim temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 32 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Radzę sobie w życiu. Kiedyś byłam w związku chłop apodyktyczny mnie trzymał wydawało się mu w ryzach ale się UWOLNIŁAM i oto macie Ginę w NAJCZYSTRZEJ postaci … czy ja lubicie czy nie… ale ja miałam dość UCIEMIĘŻENIA … oceniajcie lub nie …. Jestem sobą No i bardzo dobrze że się uwolniłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Myrtle Gordon napisał: Radzę sobie w życiu. Kiedyś byłam w związku chłop apodyktyczny mnie trzymał wydawało się mu w ryzach ale się UWOLNIŁAM i oto macie Ginę w NAJCZYSTRZEJ postaci … czy ja lubicie czy nie… ale ja miałam dość UCIEMIĘŻENIA … oceniajcie lub nie …. Jestem sobą Idz wytrzeźwiej i poproś Madzke o pomoc - to specjalistka od wykrywania alkoholizmu może ci pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 87 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Moja stara też się bardzo męczy w apodyktyczności, po prostu gaśnie. Związek z chlopem to serio nie taki sukces i wielka przyjemność jak trzeba go słuchać i się męczyć jak w pracy ehhh... Edytowano 9 godzin temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Weź uciekaj stąd jak ci słabiej bo chyba jesteś podatna na opinie i ci wchodzi na psyche Chyba na etanol jest podatna najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 342 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Pojawił się tutaj taki nick Śliwka w Majonezie.Nie Twój? Po co miałaby robić podszyw samej siebie? 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 40 Napisano 9 godzin temu Słucham INNĄ - 10 minutes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Po co miałaby robić podszyw samej siebie? Margaretka jak zwykle kumająca z cyklu widmok to cudowny ciepły człowiek a gina gra a sliwka zalozyla drugiego nicka sliwka w majonezie (w ogóle nie jest to puchacz który założył jakiejś połowie userow podszywy) Ech kafeterija… 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 40 Napisano 9 godzin temu I pałę papierosa… śmierdziucha… a ch.!! Na to kładę !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 87 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Ja nie ulegam propagandzie że fjuty są cudowne i że to cudotwórcy nadający sens życiu, blehh. Krindz. Myślałam że większość starych bab tak uważa. Edytowano 9 godzin temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajonc zly 5 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Margherite napisał: zajonc zly tez mozesz sie udzielic bo masz meza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 40 Napisano 9 godzin temu Jestem nawalona w szpadel ale przyjdzie on jutro …. Posprzątać mieszkanie muszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 87 Napisano 9 godzin temu (edytowany) ze na chooj im jakis typ jak lezak albo libed zeby tylko wyganial do robienia louda i obslugi i narzekal ze taka siaka i owaka. no starym babom to niepotrzebne. Edytowano 9 godzin temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 40 Napisano 9 godzin temu A orbiter pisze niEcjs spada w cholerę jutro powiem cześć lusterko co nowego dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 40 Napisano 9 godzin temu Od 20 sekund wcelowałam w USB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach