zajonc zly 4 Napisano 5 godzin temu pamietam jak pare lat temu chodzilem to trafialy sie mlode szczuple, filigranowe , czesto ladna twarz, teraz sie wydaje ze takie poszly doic beciakow a divami zostaly same odpady co nawet beciak klepacz kodu z korpo ich nie chce to poklosie tindera i onlyfansa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajonc zly 4 Napisano 5 godzin temu po co sie koorwic z byle kim z 300 zl jak mozna miec minimalna krajowa i codziennie obiadek z darmo od beciaka z tindera ? z 1 tys miesiecznie zaoszczedzi i lodowka pusta a jak chce wiecej to sie koorwi online Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 87 Napisano 5 godzin temu A dwubiegunowa grubaska to co? Moze tez jakis dwubiegunowy jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łogór 3 Napisano 5 godzin temu znajdź sobie normalną babę póki jeszcze żadnego syfa nie złapałeś ...iarzu małgorzata tego typu jest chyba wolna, bo bonzo kojfnął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 87 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, łogór napisał: znajdź sobie normalną babę póki jeszcze żadnego syfa nie złapałeś ...iarzu małgorzata tego typu jest chyba wolna, bo bonzo kojfnął Ona jest normalna? Hm. Moze normalne kobiety to są sóki. Kazda bez wyjatku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajonc zly 4 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Kocopoł napisał: A dwubiegunowa grubaska to co? Moze tez jakis dwubiegunowy jestes ona za daleko gdzies spod rzeszowa pozatym lepiej z psycholkami sie nie wiazac jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łogór 3 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Ona jest normalna? Hm. Moze normalne kobiety to są sóki. Kazda bez wyjatku. wydawała mi się odpowiednią partią dla autora, ale w sumie teraz nie wiem, bo ja ich tylko na screenach i memach w necie widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 87 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, łogór napisał: wydawała mi się odpowiednią partią dla autora, ale w sumie teraz nie wiem, bo ja ich tylko na screenach i memach w necie widziałem jemu sie marzy mlodsza laseczka i zeby nie brzydzila jej patologia wypisana na ryju i w kazdej pokrzywionej konczynie od tego koorwienia i cpania ktore doswiadczyl w swoim smutnym zyciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łogór 3 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Kocopoł napisał: jemu sie marzy mlodsza laseczka i zeby nie brzydzila jej patologia wypisana na ryju i w kazdej pokrzywionej konczynie od tego koorwienia i cpania ktore doswiadczyl w swoim smutnym zyciu. aleś ty wulgarna się zrobiła ostatnio, damie nie przystoi aż tak bluzgać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 87 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, łogór napisał: aleś ty wulgarna się zrobiła ostatnio, damie nie przystoi aż tak bluzgać nie jestem dama na szczescie tylko grazyna. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 342 Napisano 5 godzin temu 26 minut temu, łogór napisał: znajdź sobie normalną babę póki jeszcze żadnego syfa nie złapałeś ...iarzu małgorzata tego typu jest chyba wolna, bo bonzo kojfnął W sensie że kobra? Jedno oko na maroko a drugie na kałkaz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajonc zly 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: W sensie że kobra? Jedno oko na maroko a drugie na kałkaz. Elciu pamietasz wczoraj prosilem o rozmowe na priv, to ty pisalas z innego konta bo masz skrzynke zablokowana, odpisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajonc zly 4 Napisano 5 godzin temu musze opowiedziec co mnie dzisiaj spotkalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 87 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: W sensie że kobra? Jedno oko na maroko a drugie na kałkaz. tutejszej Magdzie tez kojfnął bonzo, moze go wykonczyla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 342 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, zajonc zly napisał: Elciu pamietasz wczoraj prosilem o rozmowe na priv, to ty pisalas z innego konta bo masz skrzynke zablokowana, odpisz A z jakiego powodu mnie ten zaszczyt kopnął że chcesz rozmawiać wlasnie ze mną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajonc zly 4 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: A z jakiego powodu mnie ten zaszczyt kopnął że chcesz rozmawiać wlasnie ze mną? bo ufam ci, i jestes zawsze szczera 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajonc zly 4 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, xDxDxDxD napisał: A z jakiego powodu mnie ten zaszczyt kopnął że chcesz rozmawiać wlasnie ze mną? a te konto co teraz pisze z nim na pw to twoje ? bo tu musisz mi odpowiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajonc zly 4 Napisano 3 godziny temu ktos mugl sie podszyc na szybko i teraz informacje ode mnie wyciaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajonc zly 4 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, xDxDxDxD napisał: A z jakiego powodu mnie ten zaszczyt kopnął że chcesz rozmawiać wlasnie ze mną? podaj pierwsza litere i ile liter sklada sie konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach