zajonc zly 4 Napisano 7 godzin temu tu sie najeebie glupoty wypisuje po pijaku, na drugi dzien kac moralny i wstyd, napady lekowe. na wykop wejde to jak news na topie to sciana do logowania, a juz wykorzystalem mozliwosci do logowania tam, zreszta nawet gdybym mial tak konto to szybko kludke na morde zamykaja bo jest kontrowersyjna opinia. siedza te kuuurwy we wlasnym kuleczku adoracji. sadol tez skoorwiony po zmianie admina i zebraniu o hajs na serwery nawet domene zmienili bo juz byli spaleni uu reklamodawcow, pierw o hajs od uzytkownikow zebrali zeby utrrzymac serwis a teraz cenzure wprowadzili i banuja co chwile. internet juz sie skoorwil poza skale mam plan ze wgram sobie apke do ebookow i bede kupowal ksiazki i czytal przed snem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łogór 3 Napisano 6 godzin temu 31 minut temu, zajonc zly napisał: tu sie najeebie glupoty wypisuje po pijaku, na drugi dzien kac moralny i wstyd, napady lekowe. na wykop wejde to jak news na topie to sciana do logowania, a juz wykorzystalem mozliwosci do logowania tam, zreszta nawet gdybym mial tak konto to szybko kludke na morde zamykaja bo jest kontrowersyjna opinia. siedza te kuuurwy we wlasnym kuleczku adoracji. sadol tez skoorwiony po zmianie admina i zebraniu o hajs na serwery nawet domene zmienili bo juz byli spaleni uu reklamodawcow, pierw o hajs od uzytkownikow zebrali zeby utrrzymac serwis a teraz cenzure wprowadzili i banuja co chwile. internet juz sie skoorwil poza skale mam plan ze wgram sobie apke do ebookow i bede kupowal ksiazki i czytal przed snem to lepiej przestać pić, ja przestaję, bo mam podobne odczucia co do siebie, ale mnie przynajmniej na wykopie nie banują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 87 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, łogór napisał: to lepiej przestać pić, ja przestaję, bo mam podobne odczucia co do siebie, ale mnie przynajmniej na wykopie nie banują Też zdarzyło ci się sikać do butelki i robić foty jak przystało na śmierdząca męska kûrwe obrzydliwa butloszczocha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Kocopoł napisał: Też zdarzyło ci się sikać do butelki i robić foty jak przystało na śmierdząca męska kûrwe obrzydliwa butloszczocha? Każdy to robil nawet mój kolega z trzech domów jednorodzinnych po prostu gral na pc na 2 piętrze i mu się nie chciało iść do łazienki na 1 piętrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łogór 3 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Kocopoł napisał: Też zdarzyło ci się sikać do butelki i robić foty jak przystało na śmierdząca męska kûrwe obrzydliwa butloszczocha? Nie przypominam sobie Zdarzało mi się jedynie produkować gównoposty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajonc zly 4 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Każdy to robil nawet mój kolega z trzech domów jednorodzinnych po prostu gral na pc na 2 piętrze i mu się nie chciało iść do łazienki na 1 piętrze ja po miesiacu pracy jak wrocilem do domu i sie ostro najeebalem to wstalem i sie odlalem do kata w pokoju bo zasnalem najeebany na foteu przed kompem, obudzilem sie bo sie lac chcialo i mi sie wydawalo ze z tira wysiadam i leje na kolo, poszlem spac a na drugi dzien sie budze i sobie o tym przypomnialem ale nie wiedzialem czy to byl sen, dotykam wykladziny w kacie mokra jest i sie skapnolem wtedy ze to nie byl sen 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 87 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Coś mi się obiło o uszy że mają dosyć w szpitalach alkusow i najchętniej by ich zostawili i niech zdychają bo zajmują kolejkę przed chorymi nie ze swojej winy. Edytowano 6 godzin temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajonc zly 4 Napisano 6 godzin temu na wykopie to opisalem i sie pytalem co robic to mi doradzili zebym piwo na to wylal i powiedzial ze piwo sie wylalo to po zapachu nie bedzie mozna odroznic , Klaudiusz to widziala moze potwierdzic, ona mi tamte konto zalozyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, zajonc zly napisał: ja po miesiacu pracy jak wrocilem do domu i sie ostro najeebalem to wstalem i sie odlalem do kata w pokoju bo zasnalem najeebany na foteu przed kompem, obudzilem sie bo sie lac chcialo i mi sie wydawalo ze z tira wysiadam i leje na kolo, poszlem spac a na drugi dzien sie budze i sobie o tym przypomnialem ale nie wiedzialem czy to byl sen, dotykam wykladziny w kacie mokra jest i sie skapnolem wtedy ze to nie byl sen Ja mam jaja porządnie ogolone lubię sikac do umywalki bez użycia rąk jak tony stark Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Kocopoł napisał: Coś mi się obiło o uszy że mają dosyć w szpitalach alkusow i najchętniej by ich zostawili i niech zdychają bo zajmują kolejkę przed chorymi nie ze swojej winy. I prawidłowo. Nazywanie alkoholizmu choroba jest lekkim nadużyciem wg mnie. Rozumiem ze trzeba mieć predyspozycje itd ale to jest chamstwo względem tych którzy chorują np na choroby psychiczne ktorych sobie nie wybrali. Cpanie i chlanie jest wyborem człowieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 268 Napisano 5 godzin temu 21 minut temu, draże korsarze napisał: I prawidłowo. Nazywanie alkoholizmu choroba jest lekkim nadużyciem wg mnie. Rozumiem ze trzeba mieć predyspozycje itd ale to jest chamstwo względem tych którzy chorują np na choroby psychiczne ktorych sobie nie wybrali. Cpanie i chlanie jest wyborem człowieka. Dodam dzisiaj zasłyszany bulwers alkoholowy. Opiekunki do starych i schorowanych z ops. Sytuacje chorobowe, urlopowe, trzeba nadrabiać za nieobecne koleżanki, ale 100% nie oblecisz więc kilka osób trzeba pominąć. Staruszki leżące niech leżą kilka dni bez pomocy, bo DWIE panie muszą iść do alkoholika, który sobie chadza do Żabki po flachę i z łapami startuje do opiekunek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Dodam dzisiaj zasłyszany bulwers alkoholowy. Opiekunki do starych i schorowanych z ops. Sytuacje chorobowe, urlopowe, trzeba nadrabiać za nieobecne koleżanki, ale 100% nie oblecisz więc kilka osób trzeba pominąć. Staruszki leżące niech leżą kilka dni bez pomocy, bo DWIE panie muszą iść do alkoholika, który sobie chadza do Żabki po flachę i z łapami startuje do opiekunek. No i ta cała instytucja renty alkoholowej w co w ogóle ciężko uwierzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajonc zly 4 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Dodam dzisiaj zasłyszany bulwers alkoholowy. Opiekunki do starych i schorowanych z ops. Sytuacje chorobowe, urlopowe, trzeba nadrabiać za nieobecne koleżanki, ale 100% nie oblecisz więc kilka osób trzeba pominąć. Staruszki leżące niech leżą kilka dni bez pomocy, bo DWIE panie muszą iść do alkoholika, który sobie chadza do Żabki po flachę i z łapami startuje do opiekunek. to moze zapytaj dyrektora czemu nie zatrudni wiecej pracownic? zeby karyniska nie musialy w pracy walczyc o urlopy i wypominac innym ze na urlop poszla bez dogadania z innymi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 268 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, zajonc zly napisał: to moze zapytaj dyrektora czemu nie zatrudni wiecej pracownic? zeby karyniska nie musialy w pracy walczyc o urlopy i wypominac innym ze na urlop poszla bez dogadania z innymi? Zapytaj się Tuska czemu nie daje pieniędzy na etaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajonc zly 4 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, draże korsarze napisał: No i ta cała instytucja renty alkoholowej w co w ogóle ciężko uwierzyc tu sie zgadzam i znam rozwiazanie problemu, zalegalizowac wszystko nawet heroine zeby cpuuny sie zacpaly i nie bedzie problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 342 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, zajonc zly napisał: tu sie zgadzam i znam rozwiazanie problemu, zalegalizowac wszystko nawet heroine zeby cpuuny sie zacpaly i nie bedzie problemu Wydaje mi się że jak ktoś jest uzależniony.od heroiny to i tak ma do niej dostęp, czy jest legalna czy też nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajonc zly 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Zapytaj się Tuska czemu nie daje pieniędzy na etaty. to po chuuj przyjmuje chorych jak ma za malo pracownic? to niech wyburzy pokoje albo specjalnie podtruwa alkusuw. ja ich nie bronie jak jest menelisko w takim osrodku to powinni uciec sie do niekonwencjonalnych metod wlamac sie w nocy do jego kwatery i podmienic wino na metanol zeby zulek wykitowal, kto im udowodni? tak to jest wierzyc w rzadzacych, ludzie powinni wziac sprawy w swoje rece czasem. sa alkusy co pija ale sobie radza, ale jak alkus trafia na odwyk to juz jest skonczony bo nikt go z niego nie wyciagnie. rozwiazanie to zeby sluzba medyczna podtruwala alkusow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 268 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, zajonc zly napisał: to po chuuj przyjmuje chorych jak ma za malo pracownic? to niech wyburzy pokoje albo specjalnie podtruwa alkusuw. ja ich nie A gdzieś ty wyczytał, że to jest ośrodek? To są opiekunki dojeżdżające do domów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajonc zly 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Wydaje mi się że jak ktoś jest uzależniony.od heroiny to i tak ma do niej dostęp, czy jest legalna czy też nie. ja wiem ale jak bedzie bardziej powszechna to tym szybciej slabe genetycznie jednostki znikna z puli genetycznej, czysty darwinizm. przez pierwsze 10 lat po wprowadzeniu tego wielu niewinnych zginie jak cpuuny beda z nozami latac, ale potem sie uspokoi jak wszystkie cpuniska wyzdychaja i zostana tylko ludzie genetycznie nie podatni na uzaleznienia uzywki towarzysza nam ot tysiecy lat ale dopiero w XX wieku zaczeto wprowadzac wobec nich ograniczenia, stad cpuny sie mnoza bo ogranicza im sie dostep do uzywek , leczy ich sie, pilnuje, zamyka w pieerdlach i skazuje na przymusowy odwyk co jak z niego wyjdzie wroci do cpania. kiedys tego nie bylo i ludzkosc miala sie dobrze. to paradoks jak z dokarmianiem murzynow, nakarmisz ich milion a po 9 miesiacach musisz nakarmic ich 2 miliony, a po 10 latach 100 milionow i jeszcze wiecej ich zdycha bo nie nadarzysz z dokarmianem. a gdybys ich nie karmil to sami by sie skapneli bo moze wartow najpierw zrobic irrygacje, zasiac zboze, zalozyc hodowle zwierzat, wykopac studnie i nie polegac ze bialy czlowiek da jesc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajonc zly 4 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: A gdzieś ty wyczytał, że to jest ośrodek? To są opiekunki dojeżdżające do domów. to one nie maja wlasnego zdania ze zamiast zajac sie schorowana babcia to do alkusa jedzie? a nie moze przyjechac do niego i tylko wypisac papierek ze tam byla i sie zawinac? albo tak jak ja pisalem podmienic mu wino na metanol i niech sie kuuurwa struje slaba ? hehs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, zajonc zly napisał: mam plan ze wgram sobie apke do ebookow i bede kupowal ksiazki i czytal przed snem Ja kupować 30-60 gier rocznie i sprzedawac 10x drożej w przyszłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 4 godziny temu Ai mi dzisiaj rozwalila banie bo napisała że gdybym zreinwestowal całe allegro co wydałem 9tyś to bym kupił 600 gier po średnio 15zl albo 450 do 20zl średnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach