Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
zajonc zly

szmacisko mnie od scierwa wyzywalo a drugie szmacisko mnie olalo i nie pomoglo w kryzysie

Polecane posty

Pracuj oszczedzaj odkladaj inwestuj nie odmawiając sobie rzeczy zbyt ważnych to chyba wszystko co musisz zrobić starać się mieć coraz więcej lepiej własny bilas odnaleźć 

Ja nie polecam oszczędności na maxa jeśli jesteś na etapie że nie masz nic albo tyle co argen jak 27" tv popsuty i radio z nokia 6610

Trzeba odnaleźć swój standard rzeczywistości osiągnąć go i dopiero 

Np kuba midel mówi 50% wydaj 50% przetancz a jak za 50% nie jesteś w stanie się utrzymać z tancem to zwiększ zarobki albo zacisnij pasa

Ja mówię po kilkunastu latach oszczędności, weź se najpierw wszystko kup oszczędności inwestycje później 

Jeden malarz tiktoka mówi nie oszczedzaj jedynie odkladaj nadwyżki finansowe 

Warren buffet mówi kupuj akcje z perspektywom wieczności 

Ogólnie trzeba przyciąć tam gdzie jest to dla ciebie nie istotne a zwiększyć gdzie lubisz to

Dla mnie mało istotne jest jak jem co mam w kiblu wycieczki rozrywka na mieście prócz tego piątku co tydzień ale rozumiem że u kogoś to esencja życie 

Co ci jeszcze mogę powiedzieć z obserwacji rzeczywistości typy zapíerdalajom próbujemy jeden jedzie zbiera winogrona żyjąc w namiocie tnac koszty inny otwiera budke z torciki lub hamburgery robiąc marketing na tiktoku z ai każdy orze jak może ten najwyżej już flipuje nieruchomości albo robi szkolenia jak doszedł do 5 nieruchomości nikt z nas nie skupia się żeby mieć cyfrowe książki i rozpirzyc wyplate

Jeszcze musisz mieć plany A B C D E tu giełdzie tam nieruchomości po matce C płyty D pomysły nie ma łatwo jeszcze ci system dopíerdoli kontrole nikogo nie obchodzi że chcesz coś osiągnąć masz płacić podatki 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować