BabkaBożaRektalna 16 Napisano 2 godziny temu Gudbajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 2 godziny temu Ale się nazarlem cwiarki kurczaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 16 Napisano 2 godziny temu Też chyba będę jesc zara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 16 Napisano 2 godziny temu O suchym pysku nie wypada oglondac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Gudbajojajo A nie jest wam zimno w nogi tak ciągle krótkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: A nie jest wam zimno w nogi tak ciągle krótkie W krótkie może zimno nie wiem. Mi jest goronco bo siedzę w śpiworze. Pewnie masz zimno w chalupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 16 Napisano 2 godziny temu Mam zwały tłuszczu więc już nie marznę jak poyebana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: Mam zwały tłuszczu więc już nie marznę jak poyebana Ale laski chodzom aż macice widać czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: A pomyślałeś jak byś pad taki niemyty i walący w dzinsy. Byś się stał legenda miejsko A wy zazdrościcie takim co majom mase kwiatów u bogatego przecież nie ma nic za darmo jak opadnom kamery tiktoka to jom typ hebluje w pysk aż jej gluty lecom inaczej by nie wydawal na głupoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach