Myrtle Gordon 44 Napisano 2 godziny temu A ty się temu nie dziwisz…. ps jestem na wagarach hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 44 Napisano 42 minuty temu Dobrze Madziu, zrezygnowałam ze stażu, bo nie pozwalam sobie wejść na głowę starym prukwom które do mnie sapią i wydają rozkazy. Skupiam się teraz na samorealizacji i odpoczynku. A u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 93 Napisano 39 minut temu Ja lubię większość starych prukw, zależy od prukwy, szkoda że tamte prukwy ci nie przypasowaly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 308 Napisano 36 minut temu 4 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Dobrze Madziu, zrezygnowałam ze stażu, bo nie pozwalam sobie wejść na głowę starym prukwom które do mnie sapią i wydają rozkazy. Skupiam się teraz na samorealizacji i odpoczynku. A u Ciebie? A gdzie tamten temat? Wróciłam z tyrki i ogarniam w domu. Poza tym wszystko ok Nie jestem w temacie, więc nie wiem, o jaki staż chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 44 Napisano 36 minut temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Ja lubię większość starych prukw, zależy od prukwy, szkoda że tamte prukwy ci nie przypasowaly. Tamtych byś nie polubiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 44 Napisano 36 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A gdzie tamten temat? Wróciłam z tyrki i ogarniam w domu. Poza tym wszystko ok Nie jestem w temacie, więc nie wiem, o jaki staż chodzi. Zaczęłam staż w sądzie, ale warunki mi nie odpowiadały. Doświadczyłam mobbingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 93 Napisano 32 minuty temu 3 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Tamtych byś nie polubiła. No, niestety będąc wśród prukw należy prukac jak one a czasem nie wychodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 308 Napisano 21 minut temu 13 minut temu, Myrtle Gordon napisał: Zaczęłam staż w sądzie, ale warunki mi nie odpowiadały. Doświadczyłam mobbingu. Gdzieś pracować trzeba, bo życie jest drogie i czasami ciężkie. Samą miłością się nie najesz Ale poradzisz sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 283 Napisano 17 minut temu Co tam, nie pozwalały pociągać z piersiówki na wagarach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 308 Napisano 9 minut temu 6 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Co tam, nie pozwalały pociągać z piersiówki na wagarach? Piersiówka po pas w garsonce? Niesamowite. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 12 Napisano 8 minut temu 5 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Co tam, nie pozwalały pociągać z piersiówki na wagarach? Staż, zaczęty w poniedziałek, w środę jest już legendą, rzekomo z powodu mobbingu starych bab, aha ;D Podejrzewam, że weszła krokiem majtka pokładowego do budynku i przedmuchali ją na bramce sądowej Ale za to, ile teraz możliwości do samorealizacji - grzanie na forum ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 283 Napisano 6 minut temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Piersiówka po pas w garsonce? Niesamowite. Haha, no tak, pewnie do sądu należy chodzić w garsonce. Może przyszła w dresie więc ją stare baby w koczkach zmobbingowały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 283 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Staż, zaczęty w poniedziałek, w środę jest już legendą, rzekomo z powodu mobbingu starych bab, aha ;D Podejrzewam, że weszła krokiem majtka pokładowego do budynku i przedmuchali ją na bramce sądowej Ale za to, ile teraz możliwości do samorealizacji - grzanie na forum ;D Ona niedługo będzie bardziej bekowa od leżaka. Dziwię się, że libed się jeszcze jej nie przyjrzał z bliska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 308 Napisano 5 minut temu 29 minut temu, Myrtle Gordon napisał: Zaczęłam staż w sądzie, ale warunki mi nie odpowiadały. Doświadczyłam mobbingu. Mobbing w ciągu jednego dnia stażu? Opowiedz o tym.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 12 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Ona niedługo będzie bardziej bekowa od leżaka. Dziwię się, że libed się jeszcze jej nie przyjrzał z bliska Według mnie już jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 283 Napisano przed chwilą 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Mobbing w ciągu jednego dnia stażu? Opowiedz o tym.. Ty już wiesz Madzia jak wdepnęłaś z tą przyjaźnią forumową. I to jeszcze z takim nierobem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach