Myrtle Gordon 60 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Śmierdząca…..stęchłym jajem, kaczym zbugiem. Siarkowodorowyn. Edytowano 6 godzin temu przez Myrtle Gordon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 10 Napisano 6 godzin temu Do kogo ta piękna oda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 60 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mewa again napisał: Do kogo ta piękna oda? Won stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 10 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Myrtle Gordon napisał: Won stąd Bo ci żyła pęknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 60 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Mewa again napisał: Bo ci żyła pęknie A kto cię tu prosił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 10 Napisano 6 godzin temu Nikt mnie nie musi prosić, wchodzę gdzie chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 19 Napisano 6 godzin temu Zgniłe jajo to zbuk. Zbugiem to ty pozostan odbyczanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 19 Napisano 6 godzin temu Ewentualnie plyn z nurtem niczym klocek unoszony przez prądy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 19 Napisano 6 godzin temu Targany jesiennym wiatrem listopadowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 55 Napisano 6 godzin temu Mi ptaki obsřaly balkon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Mi ptaki obsřaly balkon To mewy byly. One lubią kalać wszystko swojo nieczystoscio babilonsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 1 Napisano 5 godzin temu paryska tutka przeklenta w butelce zamknienta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 60 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, sdfxd napisał: paryska tutka przeklenta w butelce zamknienta Ona jest chora psychicznie, juz dawno to zdiagnozowałam i w pamięci zapisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TAXI Choroszcz 7 Napisano 4 godziny temu 33 minuty temu, sdfxd napisał: paryska tutka przeklenta w butelce zamknienta 22 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Ona jest chora psychicznie, juz dawno to zdiagnozowałam i w pamięci zapisałam. To niesamowite jak łatwo puścić machinę w ruch i nie mówię tego tylko przez pryzmat kafe. ALE to chyba ja zapoczątkowałem te prostytutkowanie, wyłącznie ze względów na pewne nieporozumienia, które zostały już wyjaśnione. Pewnie prędzej ja byłbym ...ą niż Krejze, zapamiętajcie sobie, bo nie będę się powtarzał za każdym razem. Moderacja będzie o 8! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 60 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, TAXI Choroszcz napisał: To niesamowite jak łatwo puścić machinę w ruch i nie mówię tego tylko przez pryzmat kafe. ALE to chyba ja zapoczątkowałem te prostytutkowanie, wyłącznie ze względów na pewne nieporozumienia, które zostały już wyjaśnione. Pewnie prędzej ja byłbym ...ą niż Krejze, zapamiętajcie sobie, bo nie będę się powtarzał za każdym razem. Moderacja będzie o 8! Ale ona jest chora psychicznie nie tym meritum sprawy. Choroszczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach