Myrtle Gordon 61 Napisano 3 godziny temu ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 61 Napisano 2 godziny temu Kim jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 61 Napisano 2 godziny temu Kochani, czasami rzeczywistość się zaciera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 61 Napisano 2 godziny temu Między tym, kim jesteś, a tym, kim grasz. Bolesna bywa prawda, oj tak. Doświadczysz tego… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 61 Napisano 2 godziny temu I ja cię nie ostrzegam. Ja cię informuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 61 Napisano 2 godziny temu I będziesz mi dziękować za / to.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 61 Napisano 2 godziny temu Chwila…. Świadomości. Oddech…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 61 Napisano 2 godziny temu A ja…. To kto) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 61 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Myrtle Gordon napisał: Chwila…. Świadomości. Oddech…. Przekroczyłam granicę…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 61 Napisano 2 godziny temu Makaroniara mnie wyzywała podnolaszczykiem troski A O CO TORSKA. Ty się lecz A w radyjku Ewa Farna ZNAK HA HA HA JRSTEM RU P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 61 Napisano 2 godziny temu Nie dbam. Walczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 61 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Nie Edytowano 2 godziny temu przez Myrtle Gordon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 61 Napisano 2 godziny temu (edytowany) ROZMOWA…przez ocean…… jest sobota, za oknem świt…. I Warszawa kaszle miarowo…..wczoraj przyszedł od ciebie list, miłe słowo.. Edytowano 2 godziny temu przez Myrtle Gordon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach