Myrtle Gordon 63 Napisano 10 godzin temu ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 63 Napisano 9 godzin temu Kim jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 63 Napisano 9 godzin temu Kochani, czasami rzeczywistość się zaciera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 63 Napisano 9 godzin temu Między tym, kim jesteś, a tym, kim grasz. Bolesna bywa prawda, oj tak. Doświadczysz tego… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 63 Napisano 9 godzin temu I ja cię nie ostrzegam. Ja cię informuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 63 Napisano 9 godzin temu I będziesz mi dziękować za / to.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 63 Napisano 9 godzin temu Chwila…. Świadomości. Oddech…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 63 Napisano 9 godzin temu A ja…. To kto) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 63 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, Myrtle Gordon napisał: Chwila…. Świadomości. Oddech…. Przekroczyłam granicę…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 63 Napisano 9 godzin temu Makaroniara mnie wyzywała podnolaszczykiem troski A O CO TORSKA. Ty się lecz A w radyjku Ewa Farna ZNAK HA HA HA JRSTEM RU P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 63 Napisano 9 godzin temu Nie dbam. Walczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 63 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Nie Edytowano 8 godzin temu przez Myrtle Gordon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 63 Napisano 8 godzin temu (edytowany) ROZMOWA…przez ocean…… jest sobota, za oknem świt…. I Warszawa kaszle miarowo…..wczoraj przyszedł od ciebie list, miłe słowo.. Edytowano 8 godzin temu przez Myrtle Gordon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 18 Napisano 53 minuty temu Co za bieda umysłowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach