Dwa spełnienia tak 57 Napisano 3 godziny temu Mi wyszło za pierwszy ząb 1650 i chyba strasznie dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 270 Napisano 3 godziny temu Zależy jaką klinikę wybrałeś. Leczenie kanałowe, to borowanie zęba x 2. Jak jeszcze zamówiłeś prześwietlenie 3D, to 4 stówki nie twoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 57 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Zależy jaką klinikę wybrałeś. Leczenie kanałowe, to borowanie zęba x 2. Jak jeszcze zamówiłeś prześwietlenie 3D, to 4 stówki nie twoje. U mnie z 6 wizyt i wyszło 1650 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 270 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: U mnie z 6 wizyt i wyszło 1650 6 wizyt do jednego zęba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 57 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: 6 wizyt do jednego zęba? No coś takiego najpierw otwarcie 200 później leczenie antybiotykiem i jakieś przygotowanie i dwie ostatnie wizyty 450 i 500 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 270 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: No coś takiego najpierw otwarcie 200 później leczenie antybiotykiem i jakieś przygotowanie i dwie ostatnie wizyty 450 i 500 Nigdy nie miałam leczenia kanałowego. Za jednym zamachem uzupełniłam ubytki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 327 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Mi wyszło za pierwszy ząb 1650 i chyba strasznie dużo 1600 złotych i ten ząb jest martwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 57 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: 1600 złotych i ten ząb jest martwy Lepiej 1650 teraz niż 9000 implant później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 327 Napisano 1 godzinę temu 45 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Lepiej 1650 teraz niż 9000 implant później Na razie mam spokój z zębami. Nawet mammografię w tym roku zrobiłam i jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 421 Napisano 1 godzinę temu Nie miałem kanałowego. Dwie małe dziurki wielkości kropki tylko miałem jak dotąd, odpukać w niemalowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 1 Napisano 29 minut temu 1 godzinę temu, RC + napisał: Nie miałem kanałowego. Dwie małe dziurki wielkości kropki tylko miałem jak dotąd, odpukać w niemalowane. Co sądzisz o Halloween? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 421 Napisano 10 minut temu 16 minut temu, cieniAS wywiadu napisał: Co sądzisz o Halloween? Słowianie mieli swoje "Halloween" w czasach pogaństwa... zwało się "Dziady". Więc myślę, to samo co o "Dziadach", pogański zwyczaj i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry Flynt 7 Napisano 7 minut temu Nigdy nie leczyłem żadnego zęba kanałowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 117 Napisano 5 minut temu 2200 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 57 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: 2200 Nad morzem drożej niż wawa śródmieście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 117 Napisano 2 minuty temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Nad morzem drożej niż wawa śródmieście to zależy od ilości kanałów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach