Dwa spełnienia tak tak 24 Napisano niedziela o 12:57 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 24 Napisano niedziela o 12:58 Zginął w pracy tragicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 24 Napisano niedziela o 12:59 Mówił że czeba pracować bo to życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 24 Napisano niedziela o 13:00 33 lata dożyć tesz sztuka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 24 Napisano niedziela o 13:03 Grób ojca znalazłem tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 3 Napisano niedziela o 13:10 6 minut temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Grób ojca znalazłem tesz Długo szukałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano niedziela o 13:30 26 minut temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Grób ojca znalazłem tesz swojego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konus93 0 Napisano niedziela o 13:35 12 minut temu, gnomee napisał: To ten co cię bił? pewnie nakitowałeś mu na grób za to A ty tak zrobisz z grobem Radka, Mariusza? Przecież to są twoi ulubieni koledzy ze szkoły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 24 Napisano niedziela o 14:08 45 minut temu, gnomee napisał: To ten co cię bił? pewnie nakitowałeś mu na grób za to Mnie nikt nie bił Ten mi groził żebym poszedł do pracy los go wyjaśnił za mnie Brakło mi świeczek bo bym mu zapalil tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 24 Napisano niedziela o 14:09 Nie wiem po co groził mi do mojej mamy pewne dał bym mu radę ale karma wróciła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 24 Napisano niedziela o 14:10 Szkoda człowieka aż tak źle mu nie życzylem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 24 Napisano niedziela o 14:10 No ale sam chciał pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 24 Napisano niedziela o 14:11 40 minut temu, Śliwka w Majonezie napisał: swojego? Tak i zapalilem wkład 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 24 Napisano niedziela o 14:11 1 godzinę temu, cieniAS wywiadu napisał: Długo szukałeś? Długo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 162 Napisano niedziela o 14:32 Co cię skłoniło do szukania grobu kolegi, którego nawet nie lubiłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano niedziela o 15:01 2 godziny temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Zginął w pracy tragicznie Na kopalni na Podlasiu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 553 Napisano niedziela o 18:12 5 godzin temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Zginął w pracy tragicznie 99% ludzi pracuje i żyje. A w jakiej branży pracował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 24 Napisano niedziela o 18:16 3 godziny temu, Danger napisał: Co cię skłoniło do szukania grobu kolegi, którego nawet nie lubiłeś? Lubiłem graliśmy razem w tekkna 3, palilismy zioło różne rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 24 Napisano niedziela o 18:17 3 godziny temu, Danger napisał: Co cię skłoniło do szukania grobu kolegi, którego nawet nie lubiłeś? Upewnić się czy to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 24 Napisano niedziela o 18:18 3 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Na kopalni na Podlasiu? Spadł wypadł i łeb rozwalił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 24 Napisano niedziela o 18:19 6 minut temu, kris888 napisał: 99% ludzi pracuje i żyje. A w jakiej branży pracował? Kierowca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 553 Napisano niedziela o 18:20 Przed chwilą, Dwa spełnienia tak tak napisał: Kierowca Aha... no to ryzyko trochę jest. Zresztą... gdzie nie ma ryzyka w dzisiejszych czasach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach