Mania78 0 Napisano 2 Listopad Kilka dni temu zaczelam stosowac diete keto, chetnie popisze z kims, kto rowniez ja stosuje. Mile widziana wymiana doswiadczen, przepisow etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania78 0 Napisano 2 Listopad Siedzaca praca, malo ruchu, niezbyt zdrowe jedzenie - przy 178cm wzrostu waga dobila do 90kg... Bardzo zle nie jest ale wszystkie ciuchy ciasne i czuje sie grubo i nieestetycznie. zawsze bylo 70-72kg i bylo ok wiec teraz jest nieciekawie. Zanim zaczelam diete, duzo czytalam, przygotowalam sie do niej, zrobilam badania itp.itd. Po pierwszym tygodniu -1.8kg bez wiekszych wyrzeczen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała....XD 0 Napisano 8 Listopad Hejka a nie boisz się podwyższonych trójglicerydów lub cholesterolu? Czytałam że czasem się to zdarza niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania78 0 Napisano 11 Listopad Czesc Mala, Nie, przed keto moje trojglicerydy byly wysokie, teraz pomalu spadaja. Po dwoch tygodniach keto bez glodowania -4.4kg. Czyli pomalu i bez szoku dla organizmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 51 Napisano 22 Listopad Dnia 2.11.2025 o 22:57, Mania78 napisał: Siedzaca praca, malo ruchu, niezbyt zdrowe jedzenie - przy 178cm wzrostu waga dobila do 90kg... Bardzo zle nie jest ale wszystkie ciuchy ciasne i czuje sie grubo i nieestetycznie. zawsze bylo 70-72kg i bylo ok wiec teraz jest nieciekawie. Zanim zaczelam diete, duzo czytalam, przygotowalam sie do niej, zrobilam badania itp.itd. Po pierwszym tygodniu -1.8kg bez wiekszych wyrzeczen. Bez większych wyrzeczeń prze keto? Ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 51 Napisano 22 Listopad Dnia 11.11.2025 o 10:25, Mania78 napisał: Czesc Mala, Nie, przed keto moje trojglicerydy byly wysokie, teraz pomalu spadaja. Po dwoch tygodniach keto bez glodowania -4.4kg. Czyli pomalu i bez szoku dla organizmu. Zakładając, że utrzymasz takie tempo utraty kg, to miesięcznie prawie 9 kg. To nie jest pomalu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach