sdfxd 5 Napisano wczoraj o 10:17 Hehs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 5 Napisano wczoraj o 10:19 W sumie to 280 cos mi soe cena pomylila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 22 Napisano wczoraj o 10:20 Jak ją nie stać na świeżą podpaske to o czym mówimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 397 Napisano wczoraj o 10:20 Jaki ten samochód? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 5 Napisano wczoraj o 10:22 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Jaki ten samochód? Taki https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-m4-ID6HEIu0.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 397 Napisano wczoraj o 10:31 Strasznie nisko ma zawieszenie, wolę suwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 7 Napisano wczoraj o 10:57 25 minut temu, xDxDxDxD napisał: Strasznie nisko ma zawieszenie, wolę suwy. na które możesz się popatrzeć przez okno z socjalnego bo nigdy cię nie będzie stać na taki. poza tym nie masz prawa jazdy XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach