250GodzinTak 366 Napisano 5 godzin temu 26 minut temu, G. Swenson napisał: Wyszłam sama wcześniej, żeby…. (……) było cudownie I namiętnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: I namiętnie? Nordycki chłopak całuje nieziemsko …. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Nordycki chłopak całuje nieziemsko …. Uuu coś poszła na całość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Uuu coś poszła na całość Czwarta randka. I obiad pyszny. Jestem zachwycona póki co. Róża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, G. Swenson napisał: Czwarta randka. I obiad pyszny. Jestem zachwycona póki co. Róża Fajnie, przynajmniej dobre wspomnienia będą. A będzie kolejna randka? (nie chcesz nie musisz odpowiadać) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Fajnie, przynajmniej dobre wspomnienia będą. A będzie kolejna randka? (nie chcesz nie musisz odpowiadać) Będzie kolejna, i następna.. będzie. Oczarował mnie, a to się rzadko zdarza. Może nawet lekko motylki w brzuchu mam. Motyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach