Spaghetti .... 221 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Gramy muze Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 6 godzin temu Że też Ci się to nigdy nie znudzi Cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 221 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Że też Ci się to nigdy nie znudzi Cześć Tak jak Wam te kłótnie i hejty cały dzień Cześć Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Tak jak Wam te kłótne i hejty cały dzień Cześć Ojej, bycie sławną kosztuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 221 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ojej, bycie sławną kosztuje Całe szczęście, że sławny nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Całe szczęście, że sławny nie jestem Też Ci Boni jechała, więc sławny jesteś. Poza tym wszystko ok u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, 250GodzinTak napisał: Że też Ci się to nigdy nie znudzi Cześć Niech odstawi Kieliszek kolega. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 221 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Też Ci Boni jechała, więc sławny jesteś. Poza tym wszystko ok u Ciebie? Komu nie jechała, jest inteligentna, ale nie pierdzieli się z ludżmi. Wszystko ok w przeciwieństwie do koleżanki wyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Komu nie jechała, jest inteligentna, ale nie pierdzieli się z ludżmi. Wszystko ok w przeciwieństwie do koleżanki wyżej Taka inteligentna jak i ty. Czyli wcale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Niech odstawi Kieliszek kolega. Nigdy nie obraża i nie sypie prywatą. Jest naprawdę w porządku. Czemu to robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 221 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Taka inteligentna jak i ty. Czyli wcale. Co do Ciebie zgadzam się Przyszłaś mnie tu zaczepiać i się kłócić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie obraża i nie sypie prywatą. Jest naprawdę w porządku. Czemu to robisz? Jak to nie? Od najgorszych mi naubliżał parę dni temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 221 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie obraża i nie sypie prywatą. Jest naprawdę w porządku. Czemu to robisz? Bo zjechałem ją po tym jak mnie obraziła za tekst czy wszystko u niej w porządku, ale to oczywiście moja wina Jak nie umie czytać ze zrozumieniem niech nie pije Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Jak to nie? Od najgorszych mi naubliżał parę dni temu. Mnie nigdy nie obraził. Raz nazwał diabłem. Niepotrzebnie prowokujesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Mnie nigdy nie obraził. Raz nazwał diabłem. Niepotrzebnie prowokujesz. Do niczego go nie sprowokowałam. Po prostu dałam wywód o Babie Jedzy jako wspomnienie warsztatów sponsorowanych przez unię europejską. A on do mnie wyleciał z obelżywymi tekstami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 221 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, G. Swenson napisał: Do niczego go nie sprowokowałam. Po prostu dałam wywód o Babie Jedzy jako wspomnienie warsztatów sponsorowanych przez unię europejską. A on do mnie wyleciał z obelżywymi tekstami. Zapytałem czy wszysto w porządku, a potem dostałem od Ciebie tekst żebym spadał, więc jak nie pamiętasz to nie pij bo prowokujesz ludzi wielu tutaj i wielu tutaj Cię za to obraża, a do mnie masz wielkie pretensje za nic Spadaj stąd jak Ci nie pasuje, bo twoja koleżanka Magda ma 100 razy więcej klasy od Ciebie. Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Zapytałem czy wszysto w porządku, a potem dostałem od Ciebie tekst żebym spadał, więc jak nie pamiętasz to nie pij bo prowokujesz ludzi wielu tutaj i wielu tutaj Cię za to obraża, a do mnie masz wielkie pretensje za nic Spadaj stąd jak Ci nie pasuje, bo twoja koleżanka Magda ma 100 razy więcej klasy od Ciebie. Bo Madzia ma klasę tak samo jak i ja ją mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Spaghetti .... napisał: Zapytałem czy wszysto w porządku, a potem dostałem od Ciebie tekst żebym spadał, więc jak nie pamiętasz to nie pij bo prowokujesz ludzi wielu tutaj i wielu tutaj Cię za to obraża, a do mnie masz wielkie pretensje za nic Spadaj stąd jak Ci nie pasuje, bo twoja koleżanka Magda ma 100 razy więcej klasy od Ciebie. Zarumieniłam się jak nastolatka Jestem sobą i bywam czasami szczera do bólu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1187 Napisano 6 godzin temu Znów ta baba jedzą co nie wiadomo o co lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1187 Napisano 6 godzin temu 19 minut temu, G. Swenson napisał: Jak to nie? Od najgorszych mi naubliżał parę dni temu. Spytał jak sie czujesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 221 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zarumieniłam się jak nastolatka Jestem sobą i bywam czasami szczera do bólu Cóż, nie planowałem tego Widzę i to jest mega spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1187 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Cóż, nie planowałem tego Widzę i to jest mega spoko To diablica czy mega spoko zdecyduj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 221 Napisano 5 godzin temu 20 minut temu, G. Swenson napisał: Bo Madzia ma klasę tak samo jak i ja ją mam. Co do Ciebie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: To diablica czy mega spoko zdecyduj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 221 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: To diablica czy mega spoko zdecyduj sie Jedno nie wyklucza drugiego Ty Złośnica Ona Diablica Werdykt ... Obie mega spoko Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 5 godzin temu 25 minut temu, Onaaaa napisał: Znów ta baba jedzą co nie wiadomo o co lata. Ty jesteś chora psychicznie! Jak makaron? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 5 godzin temu Pomyliły mi się znaki interpunkcyjne… zamiast znaku zapytania powinien być wykrzyknik i wizawi. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, G. Swenson napisał: Ty jesteś chora psychicznie! Jak makaron? Przestań. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 10 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Przestań. Ty mnie stopujesz? Madzia… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 221 Napisano 4 godziny temu . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach