Werrciiaaaxx 0 Napisano 13 godzin temu Hejo. Jestem normalną atrakcyjną studentką. Jest to prawdziwe ogłoszenie. Poszukuje faceta z którym można nawiązać przyjacielsko towarzyską relacje fwb moze cos wiecej. Początkowo zdjęcia filmy kamerka itp w zamian za drobne wsparcie. Później dojdą spotkania realne. Jeśli byłbyś chętny wejść w taki układ napisz na telegramie moja nazwa: kruszynka19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 11 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Werrciiaaaxx napisał: Hejo. Jestem normalną atrakcyjną studentką. Jest to prawdziwe ogłoszenie. Poszukuje faceta z którym można nawiązać przyjacielsko towarzyską relacje fwb moze cos wiecej. Początkowo zdjęcia filmy kamerka itp w zamian za drobne wsparcie. Później dojdą spotkania realne. Jeśli byłbyś chętny wejść w taki układ napisz na telegramie moja nazwa: kruszynka19 https://files.catbox.moe/sqmem7.gif 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, Werrciiaaaxx napisał: Hejo. Jestem normalną atrakcyjną studentką. Jest to prawdziwe ogłoszenie. Poszukuje faceta z którym można nawiązać przyjacielsko towarzyską relacje fwb moze cos wiecej. Początkowo zdjęcia filmy kamerka itp w zamian za drobne wsparcie. Później dojdą spotkania realne. Jeśli byłbyś chętny wejść w taki układ napisz na telegramie moja nazwa: kruszynka19 A gdzie studiujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 22 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Tak szczególnie tak napisał: A gdzie studiujesz Razem z Libedziem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 8 godzin temu Nadal masz 19 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 8 godzin temu 19 na tiktoku fajna brunette Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 17 Napisano 8 godzin temu A oto jej zdjęcia https://mini.zbiornik.com/zdjecie/4o9bCJhc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 8 godzin temu Dżentelmen pozna kobietę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Dżentelmen pozna kobietę. W sensie student? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: W sensie student? Były student. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Były student. Jeszcze lepiej. xd Chciałam tylko powiedzieć że na fwb w drugą stronę pójdzie tylko babka 50+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Jeszcze lepiej. xd Chciałam tylko powiedzieć że na fwb w drugą stronę pójdzie tylko babka 50+ Ujdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ujdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 7 godzin temu 21 minut temu, big buu napisał: A oto jej zdjęcia Cycka brak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 17 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Śliwka w Majonezie napisał: Cycka brak... Puchacz nie poznajesz naszego kumpla? Dinozaur pimpuś u La La La Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, big buu napisał: Puchacz nie poznajesz naszego kumpla? Dinozaur pimpuś u La La La Puchacz - wąchacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 68 Napisano 6 godzin temu 6 godzin temu, Werrciiaaaxx napisał: Jeśli byłbyś chętny wejść w taki układ napisz na telegramie Dlaczego na Telegramie? Ten komunikator chyba nie jest zbyt popularny w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach